Connect with us
Publicitate

ADMINISTRATIE

Conducere nouă la SRI Alba: Foştii directori de la Hunedoara şi Sibiu, mutaţi la Alba Iulia

Publicat

De joi, la conducerea Serviciului Român de Informaţii – Direcţia Judeţeană Alba a fost numit Dorin Ioan David, care a condus până acum în structura similară din Hunedoara. Pe funcţia de director adjunct a ajuns fostul şef de la Sibiu, Valentin Giupană. Reamintim că Ioan Tarnu, care a coordonat anterior activitatea SRI Alba este judecat în Dosarul utilajelor agricole furate.

În Dosarul utilajelor furate din ţări ale Uniunii Europene, Ioan Tarnu este acuzat de infracţiuni de sprijinire a unui grup infracţional organizat şi favorizarea infractorului. A fost suspendat din funcţie acum patru luni şi pus la dispoziţia autorităţilor de cercetare penală. Primul termen de judecată în acest caz a fost 16 iunie.

În acest dosar au fost trimişi în judecată la Curtea de Apel Alba Iulia, în 30 mai 2011, prin rechizitoriul întocmit de procurorii DIICOT Hunedoara, 32 de inculpaţi. Aceştia sunt acuzaţi de furturile mai multor utilaje agricole din ţări ale Uniunii Europene pentru care întocmeau documente falsificate şi ulterior le vindeau pentru sume importante de bani. În cursul lunii iulie, Curtea de Apel Alba Iulia a dispus menţinerea arestării preventive pentru 17 dintre inculpaţi.


Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax