Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Conducerea Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Alba Iulia a fost preluată de procurorul Ilie Nariţa, cu delegare, pe şase luni

Publicat

curtea de apel alba iulia Conducerea Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Alba Iulia a fost preluată de procurorul Ilie Nariţa, după ce Augustin Lazăr a devenit procuror general al României. A preluat funcţia de şef al instituţiei, pe şase luni, prin delegare.

Ilie Nariţa a fost procuror general adjunct din anul 2012, el mai ocupând acest post în perioada 2002 – 2004. Între anii 2004 – 2007, a îndeplinit, cu delegare, funcţia de procuror general la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Cluj-Napoca. Ulterior a revenit la Parchetul din Alba Iulia, în postul de procuror la secţia judiciară. Aici a devenit celebru pentru faptul că nu s-a sfiit să solicite în instanţă achitarea unor inculpaţi sau încetarea procesului penal atunci când a constatat că a intervenit una dintre cauzele care împiedicau exercitarea acţiunii penale.

În perioada 1979 – 1990, înainte de a deveni magistrat, Ilie Nariţa a fost învăţător la Sebeş.

Ilie Nariţa va conduce instituţia din Alba Iulia până în 29 octombrie 2016, perioadă în care ar urma să fie organizat, cel mai probabil, şi un concurs pentru ocuparea funcţiei.

Anterior, acesta a fost procuror general adjunct al instituţiei, funcţie preluată, tot cu delegare, de procurorul Mihaela Chicea.

AICI, lista delegărilor.

Cel de-al doilea adjunct al Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Alba Iulia este Eugen Fulop, anterior procuror şef la Parchetul de pe lângă Tribunalul Alba.

Fostul procuror general al Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Alba Iulia, Augustin Lazăr, este din 28 aprilie 2016 Procuror General al României.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax