Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Conducerea PDL a demisionat în bloc. Emil Boc şi-a depus mandatul de președinte al partidului

Publicat

În urma eşecului de la alegerile locale şi a unor discuţii purtate, joi, pentru mai mult de cinci, ore, preşedintele PDL, Emil Boc şi-a depus mandatul. Din funcţiile de conducere a partidului au plecat toţi membrii Biroului Permanent Central, inclusiv Mircea Hava, vicepreşedinte PDL.

Duminică, reprezentanţii conducerii PDL se întâlnesc din nou, pentru a stabili următorii paşi. Perioada de interimat va fi asigurată de vechea conducere.

Şi-au mai anunţat demisia şi Elena Udrea, Ioan Oltean, Gheorghe Ştefan şi Dorin Florea. În cadrul şedinţei de joi, Vasile Blaga a cerut depunerea mandatului de către întreaga conducere a partidului, în frunte cu Emil Boc şi organizarea de alegeri interne.  Acesta a intrat în conflict cu Gheorghe Falcă, susţinătorul ideii unei conduceri interimare.

Alegerea unei noi conduceri PDL ar urma să aibă loc în iulie sau august, potrivit discu’iilor purtate în Colegiul Director al PDL.

Gabriel Berca, Gheorghe Falcă sau Gheorghe Ştefan şi-au exprimat opţiunea pentru conducere interimară, numită fără Congres extraordinar, însă cu mandatul unei noi mişcări de dreapta şi colaborare cu noul proiect al lui Mihai Răzvan Ungureanu.

În opinia lui Emil Boc, PDL a asigurat ţării traversarea crizei, aplicând măsuri corecte, dar cu urmări în faţa electoratului.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

4 Comentarii

4 Comentarii

  1. HH

    joi, 14.06.2012 at 22:43

    CE VESTE BUNA , „UMIL BOBU”, CEL MAI JALNIC PERSONAJ AL POLITICII ROMANESTI DIN ULTIMII ZECE ANI ESTE MARGINALIZAT ( SPER SA FIE DOAR INCEPUTUL ) !
    HAVA NU MAI ESTE DE AZI VICE-PRESEDINTE AL GASTII DE IPOCRITI, INCOMPETENTI, IGNARI SI FOARTE FOARTE HOTI ?!

    • primarelul

      vineri, 15.06.2012 at 07:40

      Hava sta linistit de o parte sa vada cine va fi noul sef, ca sa stie cu cine sa se puna bine. O atitudine de oportunist jenant

  2. radu

    vineri, 15.06.2012 at 12:04

    ce ciuda aveti in voi ca e tot hava primar

    • omulet

      duminică, 17.06.2012 at 00:19

      corect!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax