Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Conducerea PDL Alba face propuneri privind candidaţii la funcţia de preşedinte al ANOFM. Vezi cine apare pe lista trimisă la Bucureşti

Publicat

Conducerea PDL Alba a confirmat, vineri, în conferinţă de presă care sunt favoriţii organizaţiei judeţene pentru postul de preşedinte al ANOFM, rămas liber după arestarea pentru mită a lui Silviu Bian. Biroul Permanent Judeţean a întocmit o listă care a fost trimisă spre analiză la Bucureşti, pe care se regăsesc în final patru nume.

Este vorba despre directorul operaţional al Serviciului Judeţean de Poştă Alba, Nicolae Albu, inspectorul şcolar Rodica Andronescu, directorul OPC Alba, Dorian Vuşcan şi şeful Serviciului Proiecte Comunitare din cadrul Direcţiei Programe a Primăriei Alba Iulia, Nicolaie Moldovan. Alexandru Pereş a explicat jurnaliştilor că această listă mai poate fi modificată ulterior, în situaţia în care unul dintre cei propuşi va refuza postul.

„Decizia BPJ a fost că vom trimite această listă, este postul PDL câştigat în alegeri. Noi am făcut nişte nominalizări, presa a aflat, iar numele sunt acelea care au apărut deja. Deocamdată am trimis această listă şi urmează ca după ce se vor clarifica anumite aspecte acolo (n.r. – ANOFM) să primim şi un răspuns privind nominalizarea unei persoane acolo”, a explicat Alexandru Pereş. Acesta nu a dorit să se pronunţe privind un eventual favorit al PDL, dintre cei menţionaţi pe listă, la conducerea ANOFM.

Alexandru Pereş a declarat că la selectarea acestor persoane pentru a fi propuse pe postul lui Bian s-a ţinut cont de mai mulţi factori, printre care şi atuul ţinereţii: „Pentru a nu privi în spate şi a vedea că toată generaţia de tineri se risipeşte, am acordat această posibilitate tinerilor din PDL. A fost o idee care poate nu o să primeze dar am acordat această şansă”. Acesta a precizat că postul de la ANOFM reprezintă un domeniu în care se cere un management eficient, o cunoaştere a legislaţiei europene, abilităţi pe care, în opinia senatorului, toţi candidaţii propuşi le posedă.

Pe listele preliminarii ale PDL Alba s-au aflat iniţial şi Florin Andronescu, soţul Rodicăi Andronescu, dar şi fiul acestora, Tudor Andronescu.- economist la compania „Supremia”. Potrivit conducerii partidului, aceştia au fost retraşi, deoarece nu se putea prezenta la Bucureşti o listă cu mai mulţi membri ai aceleiaşi familii.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

11 Comentarii

11 Comentarii

  1. ada

    vineri, 28.10.2011 at 15:08

    Nu asta s-a stabilit! A fost vot si cu rezultat fara echivoc.

  2. incomodul

    vineri, 28.10.2011 at 20:56

    M-am saturat de voi ma nesimtitilor! Chiar nu mai aveti in voi nici un pic de rusine. Astia de la AJOFM -ul vostru fac chefuri dansante in timpul in care somerii stau la cozi, ala fura dar ca un hot neprofesionist si voi continuati sa sperati ca prin numirea alor vostrii sa continuati circul. Dumitrele, ai vrut sa faci curatenie si ai renuntat. Ti-au pus piedica pe la spate colegii cu grad superior?

  3. V for Vendeta

    sâmbătă, 29.10.2011 at 13:34

    Cum de nu s-au inscris si bunicile din fam.Andronescu? Sau nu mai traiesc?

  4. toby

    sâmbătă, 29.10.2011 at 14:36

    ….suntem condusi de otrepe!….vezi dex..

  5. SINGUR

    luni, 31.10.2011 at 10:26

    PE CEI DOI DE LA CASA DE PENSII IN FRUNTE CU ******* CAND VOR FI ARESTATI IN DOSARUL INSTRUMENTAT LA DNA CU PRIVIRE LA ACHIZITIA CASEI DE PENSII ALBA.SUNT DESTULE DOVEZI CA SI-AU UMFLAT CONTURILE CU MULTI BANI PAMANTURI MASINI APARTAMENTE

    • moderatorul de serviciu

      luni, 31.10.2011 at 10:51

      @SINGUR, gresesti. n-au nicio legatura. Si numele ala l-ai pus aiurea. Ala care a semnat achizitia sediului a fost achitat de vreo doi ani.

      • SINGUR

        marți, 01.11.2011 at 09:16

        DA SIGUR DAR ACUM DOI ANI A FOST ALT PROCES.NU CEL PENTRU ACHIZITIE.IAR ACEL NUME A PRIMIT MULT.APARTAMENTUL PRIMIT SI MOBILA DIN APARTAMENT A FOST TRECUTA IN FACTURA DE LA CASA DE PENSII.ASA CA CEL CARE A SEMNAT S-A ALES CU BANI SI CASA.IAR CEALALTA CARE A SEMNAT ACHITAREA S-A ALES CU BANI MULTI MASINA SI PAMANT.DE ASTA STIAI D-LE MODERATOR.SI DOSARUL ESTE LA DNA PANA CAND NU STIU.VOM VEDEA

        • moderatorul de serviciu

          marți, 01.11.2011 at 09:44

          @SINGUR, foarte interesant, n-am stiut

          • SINGUR

            marți, 01.11.2011 at 14:02

            MODERATORULE….STII CA RECEPTIA CASEI DE PENSII NU ESTE FACUTA NICI PANA IN ZIUA DE AZI?
            STII CA ACEL CARE SE PARE CA A FOST ACHITAT A LUAT CREDIT DIN BANCA COMERCIALA UNDE LUCRA NEVASTA LUI PE O PERIOADA DE 37 DE ANI ?STII CA SUMA LUATA SE DOREA A SE ACOPERII VAL MITEI LUATE?DACA TE MAI INTERESEAZA CEVA O SA ITI SPUNDACA MA INTREBI.STII CA ACEEA PERSOANAI-A ASIGURAT DOAMNEI POSTUL DE DIRECTOR?

          • moderatorul de serviciu

            marți, 01.11.2011 at 14:10

            da! totusi este greu de dovedit ca a luat credit ca sa acopere provenienta mitei… aste pot fi considerate supozitii, speculatii….

  6. SINGUR

    marți, 01.11.2011 at 14:42

    NU ESTE GREU.UITA-TE PE DECLARATIILE LOR DE AVERE.DIN2007 PTR 2006EL A INTRAT IN POSESIA APARTAMENTULUI IN OCTOMBRIE 2006 A LUAT CREDITUL IN MARTIE 2007 SI A INTABULAT APARTAMENTUL IN FEB 2007PATRONUL FIRMEI A FACUT RAMBURSARE DE TVA DE 5 MILD LEI SI FACTURA ESTE DE 42MILD LEI .LA TVA-UL RAMBURSAT SUMA ESTE DE 26 MILD LEI.VAL IN EURO LA DATA RESPECTIVA ERA DE 1 279 000EURO.IN CONDITIILE IN CARE UN AP IN BLOCURILE DI SPATE CARE SUNT LA FEL ERA DE 55 000EURO SI SUNT 15 AP.FA UN CALCUL

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax