Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Conducerea PSD Alba nu are un target impus de la centru pentru alegerile prezidențiale. Viorica Dăncilă vrea ”un rezultat bun”

Publicat


Preluare video. Folositi acest cod pentru a afisa video-ul de mai sus pe siteul dvs.

<p><script type="pmdelayedscript" src="https://video.onnetwork.tv/embed.php?sid=MWZILHE3dCww" data-perfmatters-type="text/javascript" data-cfasync="false" data-no-optimize="1" data-no-defer="1" data-no-minify="1"> </script></p>


Conducerea PSD Alba, în frunte cu președintele Ioan Dîrzu, nu are un target impus la alegerile prezidențiale din acest an. Conducerea centrală a partidului nu le-a impus reprezentanților organizației județene nici un procent pe care ar trebui să îl obțină la alegeri. Cel puțin, așa susține oficial Viorica Dăncilă, candidata acestui partid la funcția de președinte. 

„A fost reales preşedintele Ioan Dîrzu la conducerea PSD Alba şi echipa care va conduce organizaţia în următoarea perioadă. O echipă unită, o echipă cu experienţă, care şi-a propus şi am convingerea că va reuşi să obţină un rezultat foarte bun la Alba.

În toată această activitate avem nevoie de cât mai mulţi cetăţeni care să se implice, este o luptă pe care vrem să o ducem cu cetăţenii, având în vedere că la Alba au fost multe probleme care au arătat modul în care activează, modul în care acţionează şi îşi respectă promisiunile Partidul Social Democrat”, a spus Viorica Dăncilă. 

Declarația a fost făcută sâmbătă la Alba Iulia, după conferința județeană a partidului, în timpul căreia Ioan Dîrzu a fost confirmat la conducerea PSD Alba. 

Preşedintele PSD a spus că organizaţiile partidului nu au un  target impus pe care trebuie să îndeplinească la alegerile prezidenţiale, respectiv un scor electoral impus. Dăncilă a completat că este vorba despre un procent asumat de fiecare organizaţie în funcţie de numărul voturilor din fiecare localitate. 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. pilu

    luni, 23.09.2019 at 16:41

    La ora actuala orice procent infim este un rezutat excelent pentru PSD. Asa ca luptati in continuare !.Apa de ploaie.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax