Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Conferinţă la Alba Iulia – “Proiecte internaţionale de modernizare a Serviciilor Publice de Ocupare”

Publicat

La Alba Iulia a fost organizată vineri Conferinţa Internaţională “Proiecte internaţionale de modernizare a Serviciilor Publice de Ocupare: schimb de bune practici”, de către Agenţia Naţională pentru Ocuparea Forţei de Muncă din România. Evenimentul se desfăşoară la Traseul Celor Trei Fortificaţii. Invitații sosiți la Alba Iulia au asistat la ceremonialul de schimbare a Gărzii de la Poarta a III-a a Cetății.

Cu toate că a fost programată la ora 12.00, conferința internațională a început doar în jurul orei 13.00. Reprezentanții mass-media nu au avut acces la discuţii, singura „concesie” acceptată de organizatori fiind 10 minute pentru fotografii. La eveniment au fost invitaţi reprezentanţi din forurile superioare în domeniul serviciilor publice de ocupare din Uniunea Europeană şi din ţări membre ale Organizaţiei Internaţionale a Muncii.

“Într-o perioadă de frământări ale pieţei forţei de muncă,  la Alba Iulia vor fi prezentate bunele practici în materie, de către specialişti din: Austria, Germania, Suedia, Ungaria, Serbia, Macedonia, Muntenegru, Bosnia şi Herţegovina, Croaţia, Slovenia, Bulgaria, Republica Moldova, Ucraina, Turcia, România, Comisia Europeană, parteneri privaţi din Spania şi reprezentanţi ai partenerilor sociali din România”, a precizat directorul executiv AJOFM Alba, Corneliu Engi.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax