Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Conferință la Alba Iulia despre achiziții publice şi fonduri europene. Detalii practice pentru consilierii juridici

Publicat

Colegiul Consilierilor Juridici din Alba, alături de Curtea de Apel Alba Iulia au organizat vineri o conferință la Universitatea „1 Decembrie 1918”, pe tema aspectelor teoretice și practice în materie comercială şi achiziții publice.

Conferința a fost primul eveniment public organizat de către Colegiul Consilierilor Juridici și a urmărit pregătirea participanților în domeniul achizițiilor publice și aspectelor comerciale și a modului de folosire a fondurilor europene.

“Obiectivul organizației noastre este de a susține pregătirea profesională a consilierilor juridici din județul Alba. Evenimentul din 8 iunie 2018 oferă participantilor posibilitatea de a se instrui în domenii de actualitate, achiziții publice, noțiuni de comercial și fonduri europene, sub îndrumarea magistraților Curții de Apel Alba Iulia și a cadrelor universitare ale Universității ” 1 Decembrie 1918″. Dorința noastră este să le oferim colegilor noștri posibilitatea de a afla nu numai noțiuni teoretice, cât mai ales aspecte practice din aceste domenii. Am convingerea că evenimentul va fi apreciat de participantii și îmi exprim speranța că va deveni o tradiție”, a declarat Eva Mera, prodecan al Colegiului, pentru Asociația Justiția pro Cetățean.

Din partea Curții de Apel Alba, judecătoarea Livia Daniela Mocan a vorbit despre reprezentarea comercială în instanță și efectele sale, alături de Lucian Gherman și Adrian Hancaş, care au prezentat aspecte practice din cazuri ce s-au aflat pe rolul instanței pe care o reprezintă.

Bogdan Florea – consilier juridic, Eva Mera și Vasile Luha – procuror pe lângă Curtea de Apel Alba Iulia au prezentat contractele de achiziții, accesarea fondurilor europene și forma prescripției în dreptul comercial.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax