Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Conflict cu lovituri de cuţit între doi fraţi din comuna Jidvei. Unul dintre ei a ajuns la spital cu plăgi la abdomen, torace şi mână

Publicat

După ce au concumat alcool doi fraţi din comua Jidvei s-au luat la ceartă şi totul s-a transformat într-un conflict cu lovituri de cuţit. Unul dintre ei a ajuns la spital cu plăgi la abdomen, torace şi mână şi a fost operat.

Joi seara, la ora 23.20, Poliţia municipiului Blaj a fost sesizată cu privire la faptul că la unitatea de primiri urgenţe din cadrul Spitalului Municipal Blaj a fost adus un bărbat de 34 de ani, din comuna Jidvei, judeţul Alba, care prezenta mai multe plăgi înjunghiate.

Ca urmare a cercetărilor efectuate de către poliţiştii care s-au deplasat la faţa locului s-a stabilit că între I.H., de 34 de ani şi fratele său, V.H., de 27 ani, ambii din comuna Jidvei, judeţul Alba, pe fondul consumului de alcool, a izbucnit un conflict spontan, în urma căruia V.H. i-a aplicat fratelui său mai multe lovituri cu un cuţit, în zona abdomenului, toracelui şi al unui membru superior.

Victima a fost transportată la Spitalul Municipal Blaj unde a fost supusă unei intervenţii chirurgicale.

Cercetările sunt continuate pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs acest eveniment urmând ca în funcţie de rezultatul acestora şi de concluziile medico legale ce vor fi formulate în cauză si fie făcută încadrarea juridică a faptei şi luate măsurile legale.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax