Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Conflict din cauza alcoolului izbucnit între un bărbat și fiul său vitreg, la Alba Iulia. Jandarmii i-au sancționat cu amendă și avertisment în scris

Publicat

La sfârşitul săptămânii trecute, jandarmii au aplanat un conflict spontan izbucnit între un bărbat şi fiul vitreg al acestuia. Conflictul a izbucnit din cauză că tânărul de 25 de ani a consumat prea mult alcool, iar tatăl acestuia a vrut să îl ducă la spital. Cei doi au fost sancționați de către jandarmi.

Incidentul a fost semnalat în municipiul Alba Iulia, prin apel la 112, sâmbătă, 8 martie, în jurul orei 16.00. Un echipaj de jandarmerie s-a deplasat de urgenţă la locul indicat în solicitarea telefonică şi a constatat că Gheorghe M. de 49 de ani şi fiul vitreg al acestuia, Mihai S de 25 de ani se înjurau şi se ameninţau reciproc cu bătaia. Jandarmii s-au interpus între cei doi şi au aplanat scandalul.

În urma verificărilor efectuate, a reieşit că este vorba de un conflict spontan care a avut loc pe fondul unor neînţelegeri mai vechi, acutizate de faptul că fiul a consumat alcool în exces. Văzându-şi fiul în evidentă stare de ebrietate, tatăl a vrut să-l conducă la spital, ceea ce l-a nemulţumit pe acesta şi l-a determinat să reacţioneze violent.

Jandarmii au apreciat că starea de beţie a tânărului poate constitui un risc atât pentru el cât şi pentru cei din jur, drept urmare au solicitat prezenţa unui echipaj medical care l-a condus la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale însă nu înainte de a fi sancţionat cu amendă în valoare de 200 de lei. Tatăl a fost sancţionat cu avertisment scris.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax