Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Conflict din cauza unui teren în Munții Apuseni: Localnic din Petelei, comuna Poiana Vadului, lovit în cap de un consătean

Publicat

Un bărbat de 42 de ani din localitatea Petelei, comuna Poiana Vadului a ajuns la spital după ce un consătean l-a lovit în zona capului. Conflictul între cei doi s-a petrecut pe un fânaț din localitate, din cauza unor neînțelegeri legate de o servitute de trecere.

Marți, 19 august, la ora 14.58, poliţiştii Postului de Poliţie Poiana Vadului au fost sesizaţi cu privire la faptul că pe un fânaţ de pe raza localităţii Petelei, între două persoane s-a produs un conflict spontan în timpul căreia o persoană a suferit leziuni.

Din primele cercetări efectuate de poliţiştii deplasați la faţa locului, a rezultat că în jurul orei 14.30, A.M., de 42 de ani, din localitatea Petelei, în timp ce se deplasa cu o căruţă pe un drum de hotar ce face legătura între locuinţa sa şi un fânaţ, a fost acostat de către B.V., de 56 de ani, din aceeași localitate, între cei doi având loc discuții în contradictoriu, legate de o servitute de trecere. B.V. l-a lovit pe A.M., provocându-i leziuni în zona capului.

Victima a fost transportată la spitalul din Cîmpeni unde i-au fost acordate îngrijiri medicale, nefiind necesară internarea. Cercetările sunt continuate.

foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax