Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Conflict în Gara CFR Alba Iulia: Un bărbat şi-a atacat soţia şi fiica, iar ulterior a sărit cu coasa la poliţişti

Publicat

Un bărbat din Alba Iulia este cercetat de poliţişti pentru ultraj, tulburarea liniştii publice şi port ilegal de armă albă, după ce şi-a agresat soţia şi fiica şi a ameninţat cu moartea oamenii legii. Incidentul s-a produs în staţia CFR Alba Iulia, vineri, în jurul orei 17.00.

Potrivit informaţiilor furnizate de IPJ Alba, o femeie de 33 de ani din Alba Iulia a apelat la numărul de urgenţă 112 pentru a informa poliţiştii cu privire la faptul că ea şi fiica ei erau victimele unei agresiuni. Patrula de siguranţă publică deplasată la faţa locului a stabilit că, în timp ce se afla în faţa staţiei CFR Alba Iulia, împreună cu fiica sa de 12 ani, cele două au fost agresate de soţul femeii. Bărbatul nu a mai fost găsit la locul incidentului, motiv pentru care poliţiştii s-au deplasat la locuinţa acestuia din Alba Iulia, pentru a lua măsurile legale. La solicitarea poliţiştilor de a se legitima, M.H. (35 de ani) a reacţionat violent, proferând ameninţări cu moartea la adresa poliţiştilor şi încercând să-i atace cu o coasă pe care a luat-o din curtea locuinţei.

Bărbatul a fost imobilizat şi condus la sediul Poliţiei Municipiului Alba Iulia, unde i s-au întocmit actele premergătoare cercetării. Soţul violent a fost reţinut pentru 24 de ore, iar sâmbătă urma să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, cu propunerea de punere în mişcare a acţiunii penale şi arestare preventivă.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax