Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Conflict între frați aplanat de jandarmii din Blaj. Un tânăr de 19 ani s-a ales cu o amendă de 200 de lei

Publicat

Un tânăr de 19 ani din Blaj a fost amendat de jandarmi cu suma de 200 de lei, după ce i-a interzis surorii mai mici să iasă din casă și a iscat o ceartă cu un alt frate. Pentru aplanarea conflictului a fost nevoie de intervenția jandarmilor.

În jurul orei 00.00, marţi noaptea, la sediul Secţiei de Jandarmi Blaj s-a prezentat o minoră care a solicitat ajutor. Fata în vârstă de 14 ani sărise pe geamul locuinţei şi le-a relatat jandarmilor că, în lipsa părinţilor, fraţii mai mari au închis-o în casă şi au ameninţat-o cu acte de violenţă în cazul în care părăseşte domiciliul. Mai mult, a adăugat ca aceştia au ajuns să se certe între ei, existând riscul apariţiei unor vătămări corporale. În aceste condiţii, la domiciliul fetei s-a deplasat un echipaj de jandarmerie, care a acţionat pentru aplanarea divergenţelor dintre cei trei. În urma verificărilor efectuate la faţa locului, a reieşit faptul că fratele mai mare – Marian L. ( 19 ani) – i-a interzis surorii sale să se ducă la o întâlnire. Supărată, aceasta a cerut ajutorul altui frate, tot minor şi împreună au încercat să-l înduplece pe cel mare să revină asupra interdicţiei. A urmat un episod de violenţă verbală, iar la un moment dat fata a fost trimisă în camera ei. În lipsa acesteia, cei doi fraţi au continuat cearta, fiind întrerupţi doar de echipajul de jandarmerie.

Marian L. (19 ani) a fost sancţionat cu amendă în valoare de 200 de lei, iar fratele minor cu avertisment scris pentru provocarea şi participarea la un scandal. Totodată li s-a atras atenţia să evite pe viitor astfel de comportamente.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax