Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Conflict între şase bărbaţi din Alba Iulia, în urma unor neînţelegeri în trafic, la Pâclişa. Unul dintre ei a fost rănit

Publicat

tineri

Şase bărbaţi din Alba Iulia aflaţi în două autoturisme au intrat în conflict din cauza unor neînţelegeri în trafic, pe strada Carpenului din cartierul Pâclişa. Ambele autoturisme se deplasau în direcţia Alba Iulia Pâclişa. Potrivit IPJ Alba, între cele două grupuri de tineri a avut loc o confruntare în timpul căreia s-au ameninţat. Un bărbat de 50 de ani, din Alba Iulia aflat într-unul dintre autoturisme l-a avariat pe celălalt şi l-a agresat pe un tânăr în vârstă de 27 de ani din oraş, acesta suferind o leziune în zona dorsală. A primit îngrijiri medicale, însă nu a rămas internat în spital.

În noaptea de miercuri spre joi, în jurul orei 1.09, Poliţia Municipiului Alba Iulia a fost sesizată prin SNUAU 112 cu privire la faptul că, pe strada Carpenului din cartierul Pâclişa al municipiului Alba Iulia, între mai mulţi tineri s-a produs un conflict.

La faţa locului s-au deplasat echipaje de poliţie şi jandarmerie care au intervenit pentru aplanarea conflictului. Din primele cercetări efectuate a rezultat că scandalul s-a produs între şase tineri, aflaţi în două autoturisme, din cauza unor neînţelegeri în trafic, în timp ce ambele autoturisme se deplasau în direcţia Alba Iulia Pâclişa.

Ajunşi pe un teren viran din apropierea străzii Carpenului, I.N. (50 de ani), pasager al unuia dintre autourisme a rănit un tânăr de 27 de ani, care a ajuns la spital pentru îngrijiri medicale, nefiind necesară internarea.

În cauză cercetările sunt continuate, sub aspectul comiterii infracţiunilor de lovire sau alte violenţe, distrugere şi ameninţare precum şi pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a comis fapta urmând ca în funcţie de rezultate să fie făcută încadrarea juridică finală.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax