Connect with us
Publicitate

Uncategorized

Conflict între soți aplanat de jandarmi, pe strada Eleșteului din Alba Iulia. Un bărbat este cercetat pentru lovire

Publicat

Jandarmii din Alba au fost solicitați să intervină, luni, în jurul orei 14.00, pe strada Eleșteului din Alba Iulia, unde două femei erau agresate fizic de un bărbat. Cercetările au arătat că este vorba despre un conflict familial cauzat de neînțelegeri mai vechi între doi soți.

Un echipaj de jandarmerie s-a deplasat de urgenţă la locul indicat în solicitare şi a aplanat conflictul. În urma verificărilor efectuate la faţa locului a rezultat faptul că este vorba de un conflict familial, izbucnit pe fondul acutizării unor neînţelegeri care trenau între doi soţi. Primele concluzii indică drept factor declanşator reproşurile bărbatului în legătură cu faptul că soţia nu ar fi făcut curăţenie în casă. În faţa nemulţumirii exprimate de soţ, femeia a reacţionat şi, sprijinită de sora sa, l-a înjurat şi ameninţat pe acesta cu acte de violenţă. La început surprins de reacţia soţiei, bărbatul şi-a revenit repede, le-a îmbrâncit, le-a lovit şi, trăgându-le de păr, le-a scos pe cele două afară din locuinţă. În urma agresiunilor la care au fost supuse, femeile au avut nevoie de îngrijiri medicale.

Bărbatul a fost identificat ca fiind B.D., de 40 ani, domiciliat în Alba Iulia, necunoscut cu antecedente penale. Jandarmii au efectuat pe numele acestuia actele premergătoare cercetării, fiind susceptibil de săvârşirea infracţiunii de lovire şi alte violenţe.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax