Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Conflict izbucnit pe o stradă din Roşia Montană între doi bărbați din satul Dăroaia. Jandarmii l-au sancţionat pe unul dintre scandalagii cu 200 de lei

Publicat

masini jandarmi Un echipaj de jandarmerie din Roşia Montană a intervenit de urgenţă, duminică după-amiaza, pe o stradă din localitate şi a aplanat un conflict izbucnit între doi bărbaţi din satul Dăroaia. Un bărbat de 30 de ani a fost sancţionat cu 200 de lei.

Un bărbat a solicitat prin 112 ajutorul jandarmilor, pentru că în timp ce se afla la plimbare cu soţia şi fiica pe o stradă din Roşia Montană a fost agresat verbal de un cunoscut.

Un echipaj din cadrul Postului de Jandarmi Montan Roşia Montană a intervenit şi a constatat că motivul conflictului a fost încălcarea unei înţelegeri, cel agresat verbal reproşându-i celuilalt că nu a efectuat o muncă pentru care îl plătise deja.

La rândul său, agresorul a reclamat faptul că termenii înţelegerii au fost stabiliţi profitându-se de starea sa de ebrietate, existând o mare discrepanţă între suma plătită şi volumul lucrării de efectuat.

Drept urmare, în momentul în care cei doi s-au întâlnit întâmplător pe stradă s-au certat până când au intervenit jandarmii şi au prevenit apariţia unor fapte mai grave.

Principalul vinovat a fost identificat ca fiind A.S.P. ( 30 de ani ), i s-au expus prevederile normei legale pe care a încălcat-o şi, potrivit acestora, a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 200 lei.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax