Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Conflict pe o pășune din Vingard. Doi tineri, reținuți după ce l-au bătut pe un cioban

Publicat

Doi tineri din localitatea Vingard au fost reținuți de polițiști după ce l-ar fi bătut pe un bărbat care se afla cu oile la pășunat. În timpul conflictului i-ar fi distrus telefonul mobil. Tinerii sunt cercetați pentru săvârșirea infracțiunilor de lovirea sau alte violențe și distrugere, transmite IPJ Alba.

Potrivit sursei citate, miercuri, poliţiştii Secției 7 Poliție Rurală Sebeș au luat măsura reţinerii, pentru 24 de ore, faţă de doi tineri, cu vârste de 20 și 18 ani, din localitatea Vingard, care sunt cercetați sub aspectul săvârşirii infracțiunilor de lovirea sau alte violențe și distrugere.

În timp ce se aflau pe o pășune din localitatea Vingard, pe fondul unor neînțelegeri cu privire la pășunatul oilor, i-au aplicat mai multe lovituri în zona capului, unui bărbat de 33 de ani, din județul Iași, care îngrijea turma de oi. De asemenea, în timpul conflictului tinerii i-ar fi distrus victimei telefonul mobil.

Cei doi reținuți vor fi prezentați în faţa procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sebeș, pentru dispunerea măsurilor legale.

foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax