Connect with us
Publicitate

Uncategorized

Conflict soldat cu înjunghierea a două persoane, în Teiuş

Publicat

Un tânăr din Teiuş a fost înjunghiat în spate, sâmbătă seara, din cauză că a încercat să intervină între doi tineri care se certau în propria curte. Conflictul a degenerat, iar, în dorinţa de a-şi apăra fiul, tatăl tânărului l-a înjunghiat la rândul lui cu un cuţit, pe agresor.

Conflictul a avut loc sâmbătă, în jurul orei 19.45, iar poliţiştii oraşului Teiuş au fost solicitaţi să intervină. În urma verificărilor şi investigaţiilor efectuate de către echipa operativă, care s-a deplasat la faţa locului s-a stabilit faptul că, în urma unor discuţii contradictorii, între R.G.I. (22 de ani) şi S.M. (31 de ani), ambii din Teiuş, în timp ce se aflau pe o stradă din oraşul Teiuş, a izbucnit un conflict spontan. S.M. i-a aplicat lui R.G.I. multe lovituri cu pumnii în zona feţei. Conflictul a continuat în curtea locuinţei lui F.I., iar pentru aplanarea acestuia a intervenit F.M care, cu această ocazie, a fost înţepat în zona spatelui de către S.M. În replică, F.I. l-a lovit cu un cuţit în zona lombară, pe S.M.

Ambii au fost transportaţi cu ambulanţa la Spitalul Judeţean Alba, pentru acordarea de îngrijiri medicale, iar S.M. a rămas sub supraveghere medicală. Cercetările sunt continuate de Poliţia Oraşului Teiuş sub aspectul comiterii infracţiunilor de violare de domiciliu şi lovire sau alte violenţe faţă de S.M., iar faţă de F.I. încadrarea juridică a faptei urmează să fie făcută în funcţie de concluziile medico-legale.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax