Connect with us
Publicitate

ADMINISTRATIE

Conservatorul Gheorghe Feneșer este noul prefect de Alba: „Îmi propun să aduc centrul regiunii la Alba Iulia”

Publicat

Președintele Partidului Conservator Alba, Gheorghe Feneșer, este noul prefect de Alba. Hotărârea de delegare, ca interimar, pentru această funcţie a fost comunicată de ministrul Administrației și Dezvoltării Regionale, Liviu Dragnea.

Reamintim că Gheorghe Feneșer a mai fost propus pentru această funcție în cursul anului 2012, după ce, în cadrul USL, s-a decis că postul de prefect al județului Alba va reveni PC. Feneșer a refuzat însă postul, dar, așa cum vă anunțat într-un material anterior, a revenit la gânduri mai bune.

„Am acceptat această funcție deoarece, după atâtea refuzuri, colegii m-au cam forțat. Era păcat să pierdem o funcție de prefect de Alba. Voi fi instalat cel mai probabil în zilele următoare, după publicarea în Monitorul Oficial a deciziei, iar principalul meu deziderat după ce îmi voi intra în atribuții este să încercăm să aducem centrul regiunii la Alba Iulia. Acesta este principalul meu proiect”, a declarat Gheorghe Feneșer.

Numirea lui Gheorghe Feneșer în funcţia de prefect a a avut loc ca urmare a expirării mandatului lui Flaviu Cozuc.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

5 Comentarii

5 Comentarii

  1. Lulu

    joi, 10.01.2013 at 07:33

    Ce sa iti spun, ai acceptat aceasta functie fortat….mai domnule colonel sau ce ai fi fost…cu aceste minciuni…nu rezolvi nimic.Iar in ceea ce priveste Regiunea Centru…vei fi o marioneta in miinile guvernului asa ca…mai bine ti-ai continua afacerile.Spor la treaba!

  2. mda

    joi, 10.01.2013 at 09:30

    sa te vedem…

  3. Emilian T.

    joi, 10.01.2013 at 19:18

    Felicitari domnul Feneser ! Stim ca impreuna cu alti cinci oameni de bine va bateti pentru eradicarea poluarii Sebesului.
    Ne bucuram ca aveti aceasta inalta functie din care ne veti scapa dde poluare.
    Sa va dea Dumnezeu sanatate si putere de munca, spre binele nostru, ca sa avem aer curat in Sebes si sa nu ne mai inbolnavim de tot felu de cancere, cum ati afirmat si dumneavoastra la televizor.

  4. rares

    vineri, 11.01.2013 at 01:26

    vorbesti ca sa te afli in treaba !?

  5. cristi

    sâmbătă, 12.01.2013 at 10:12

    Ii plang de mila a fost fortat saracutu………te apuca greata

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax