Connect with us
Publicitate

ADMINISTRATIE

Consilier local din Ciuruleasa, găsit în incompatibilitate de ANI, în urma unei reclamații. Primarul spune că ar fi o confuzie

Publicat

Nicoleta Cioara – consilier local al comunei Ciuruleasa a fost găsită în incompatibilitate de Agenția Națională de Integritate.  

Potrivit ANI, ”între 24 iunie 2016 – 09 octombrie 2017 a deținut și exercitat simultan funcția de consilier local și calitatea de angajat cu contract individual de muncă în cadrul aparatului de specialitate al primarului”, se arată într-un comunicat din data de 14 iulie, afișat pe site-ul instituției.

Primarul comunei Ciuruleasa, Radu Marcel Tuhuț a oferit mai multe explicații pentru alba24.ro.

Acesta a declarat că reclamația către ANI a venit din partea unei persoane din comună, care ar fi spus că femeia în cauză ar fi deținut funcția de asistent social – angajat al primăriei.

Consilierul local nu era asistent social, ci potrivit primarului, asistent personal. Mai exact, consilierul local are în grijă o rudă bolnavă, imobilizată la pat.

Radu Tuhuț a mai declarat că le-a explicat celor de la ANI situația consilierului local și că aceasta a și depus o contestație împotriva deciziei de incompatibilitate.

sursă foto: captura ecran – Google Maps.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate