Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Consilier local din Șona, găsit în stare de incompatibilitate de ANI. Firma la care era administrator, contracte cu Primăria

Publicat

Un consilier local din comuna Șona a fost găsit miercuri, 7 iunie, în stare de incompatibilitate de către Agenția Națională de Integritate (ANI). 

Potrivit unui comunicat al instituției, consilierul UDMR Biro Levente Mihai s-a aflat în stare de incompatibilitate în perioada 2020 – 2022, întrucât societatea comercială în cadrul căreia deține calitatea de asociat unic și funcția de administrator, a desfășurat operațiuni comerciale cu Primăria comunei Șona.

În baza acestor operațiuni comerciale s-au emis mai multe facturi fiscale a căror valoare totală este de 9.720 lei, încălcând astfel prevederile art. 90 din Legea nr. 161/2003.

Spre exemplu, în luna decembrie a anului 2020, Primăria Șona a cumpărat de la firma la care acesta era administrator servicii de vulcanizare și spălare a automobilelor în valoare de 2.915 lei, fără TVA.

Alături de acesta, ANI a mai constatat starea de incompatibilitate, a conflictul de interese de natură administrativă sau a sesizat organele de urmărire penală în cazul a 11 aleşi locali din țară.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax