Connect with us
Publicitate

ADMINISTRATIE

Consilier local din Vadu Moților, în conflict de interese constatat de ANI. Ce a făcut

Publicat

Agenția Națională de Integritate (ANI) a constatat conflictul de interese de natură administrativă în cazul unui consilier local din Vadu Moților. 

Potrivit unui comunicat de marți al instituției, Iosif Lup, consilier local în cadrul C.L al comunei, a participat la adoptarea a 7 hotărâri în favoarea societății comerciale la care este angajat.

”În perioada exercitării mandatului de consilier local, având un interes personal în problema supusă dezbateriilor, a participat la deliberarea și adoptarea a 7 Hotărâri ale Consiliului Local Vadu Moților, în favoarea societății comerciale în cadrul căreia este angajat.

Persoana evaluată a încălcat prevederile art. 70 și art. 71 din Legea nr. 161/2003 coroborate cu prevederile art. 228, alin. (1) din O.U.G. nr. 57/2019” a precizat ANI.

Potrivit ultimei sale declarații de avere disponibile pe siteul primăriei locale din Vadu Moților, Lup este angajat al Ocolului SIlvic Horea Apuseni de unde a câștigat în 2022 un salariu anual de 55.000 de lei și este acționar al unei firme de la care nu a scris că ar fi obținut venituri.

Este în schimb foarte bogat, potrivit aceleiași declarații: are două case (una de 480 de metri pătrați), două apartamente (dintre care unul în Florești – Cluj), ”alte categorii de bunuri imobile”.

De asemenea, mai are 8 autovehicule (autoturisme și utilaje) și multe terenuri intravilane, fostestiere și din altă categorie.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax