Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Consilier local PNL din Alba Iulia, la câţiva „milimetri” de semnarea adeziunii cu PSD. Surse spun că ar fi vorba de Daniel Zdrânc

Publicat

clepan si zdranc Organizația PSD Alba pare să se extindă. Pe ultima sută de metri, consilierul local municipal ACL Alba, Daniel Zdrânc este la câțiva„ milimetri” de a semna adeziunea cu PSD. Primarii și consilierii locali mai pot migra în partidul din care vrea să facă parte, până în 15 octombrie.

Prezent într-o conferință de presă organizată vineri la sediul PSD Alba, consilierul local Horațiu Clepan a declarat că un coleg de-al său din Consiliul Local Aba Iulia, membru ACL, mai are puţin şi trece „la putere”.

„Vreau să-l luați deocamdată ca și zvon. Un consilier local municipal ACL este la câțiva milimetri de a semna cu PSD. Eu nu spun cine e! Nu dau nume. V-am spus doar la nivel de zvon lucrul ăsta”, a spus consilierul local Horațiu Clepan.

Contactat telefonic, consilierul local Daniel Zdrânc a declarat pentru ziarul Alba24.ro că ”deocamdată nu e nimic stabilit. Suntem în discuții, dar deocamdată nu confirm nimic”.

În cadrul unei conferinţe de presă de la sediul PNL Alba, colegul încă de partid al lui Daniel Zdrânc, consilierul local Gabriel Pleşa spune că nu înţelege gestul multor liberali care au trecut la PSD. „Nu se găsesc scuze pentru trădare, chiar dacă se ajunge şi la şantaj”, a afirmat Pleşa.

Membru în PNL din anul 2011, tânărul politician a câștigat destul de repede încrederea cetățenilor, astfel că în 2012 după intrarea sa în politică, a fost votat membru în Consiliul Local. Daniel Zdrânc lucrează ca tehnician la firma părinţilor, SC Alt SRL.

Săptămâna viitoare, miercuri, este ultima zi în care primarii și consilierii locali mai pot migra în partidul din care vor să facă parte, fără să-şi piardă funcţiile publice.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. ion

    sâmbătă, 11.10.2014 at 12:37

    Da…ar fi un mare câștig….inca un papagal in partid…cel mai prost consilier pe care l-am văzut în viața mea…

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax