Connect with us
Publicitate

ADMINISTRATIE

Consilierii au trimis „BREASLA” la licitație: Amenajarea bistro-ului din zona Bastionului Carol, amânată până la finalizarea lucrărilor din Cetate

Publicat

Consilierii locali au supus la vot, marţi, aprobarea documentaţiei pentru Planul Urbanistic de Detaliu în vederea amenajării unui spaţiu de creaţie, expunere şi bistro în Cetatea istorică Alba Iulia. Solicitantul acestui proiect este societatea comercială „Breasla” SRL din Braşov, firmă care a intuit imediat oportunitatea deschiderii unei afaceri în interiorul fortificaţiei Alba Carolina.

În dorinţa de a şti mai multe despre proprietarii noului bistro ce ar putea să se deschidă în oraş, ne-am interesat şi am aflat că „Breasla” SRL este o societate comercială cu sediul în Braşov, al cărei obiect îl reprezintă activităţile de design specializat.

Administratorul acestei firme este Radu Gheorghe Vitălaru, care are şi calitatea de asociat, împreună cu Maria Vitălaru. Potrivit raportului întocmit de ANAF în 30 iunie 2011, societatea nu avea obligaţii restante la stat, iar în 16 noiembrie aceasta figura ca fiind activă. Chiar şi aşa, pe Listafirme.ro, „Breasla” SRL apare cu întrerupere temporară de activitate. Motivele care l-au determinat pe Vitălaru să investească în Alba Iulia sunt, pe lângă pitorescul Cetăţii, şi o frumoasă relaţie de iubire cu o tânără domnişoară din oraş, cu recunoscute înclinaţii înspre artă şi arhitectură.

Bistro-ul ar urma să fie amenajat în partea de nord a zonei interioare a fortificaţiei Vauban, respectiv în caponiera dintre Bastionul Carol şi Bastionul Sf. Michael, iar, pe lângă răcoritoare şi alimente semipreparate, localul ar oferi albaiulienilor şi un spaţiu de creaţie şi expunere lucrări de artă. Din păcate pentru SC „Breasla” SRL, consilierii locali au amânat aprobarea documentaţiei PUD până la finalizarea lucrărilor din zonă şi organizarea unei licitaţii publice pe care va trebui să o câştige.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. Michel Hidalgo

    miercuri, 28.09.2011 at 13:16

    Trebuie sa ne bucuram sau sa ne intristam pentru faptul ca a fost respinsa „Breasla”. Care e scopul acestui articol? Sa radem de faptul ca i-au tras-o consilierii investitorului, mama lui de brasovean, sa radem de numele firmei, sa radem ca are o relatie frumoasa de iubire cu o albaiulianca sau sa ne aflam doar in treaba?

  2. Pingback: Consilierii locali au revenit la sentimente mai bune: “Breasla” SRL a primit aprobarea pentru amenajarea unui bistro în Cetatea Alba Carolina | alba24

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax