Connect with us
Publicitate

ADMINISTRATIE

Consilierii din Alba Iulia au primit tablete electronice. Mircea Hava: ”Să nu ne jignim, toată lumea învață”

Publicat

hava

Consilierii locali din Alba Iulia și-au primit în cadrul ședinței de marți, tabletele electronice care vor înlocui, cel puțin teoretic, celebrele dosare printate pe hârtie. Este vorba despre o investiție care a costat aproape 63.000 de lei, în condițiile în care există consilieri care nu s-au adaptat secolului vitezei, iar tabletele achiziționate sunt de ultimă generație. Primarul Mircea Hava i-a însă liniștit pe consilieri: ”toată lumea învață”.

”O să primiți astăzi tabletele, va trebui să semnați pentru că asta este… sunt obiecte de inventar. Sunt ușor de folosit, să facem pasul ăsta spre smart… Nu trebuie să ne jignim că unii nu pot să deschidă un IPhone. Nepotul meu are doi ani și jumătate și deschide și telefon și tabletă… toată lumea învață” a spus primarul Mircea Hava.

Acesta a adăugat că este normal ca instituția să renunțe treptat la cantitățile ”mari de hârtie”.

Fiecare tabletă costă 2.084 lei bucata și sunt menite să îi ajute pe consilierii locali să „navigheze” mai repede prin proiectele de hotărâri fără să mai fie nevoiți să răsfoiască prin suntele de pagini printate în fiecare lună.

Tabletele Lenovo Tab Yoga book yb1-x90L, un model mult prea performant pentru utilitatea pe care o vor avea, au fost achiziționate de la InfoGrup.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. paul andreescu

    miercuri, 31.01.2018 at 11:00

    cele mai multe strazi nu au asphalt si utilitati,iar primarul vorbeste de „primul pas „spre smart city!!!

  2. alba phone

    vineri, 02.02.2018 at 21:29

    poate si camerele ++audio-video– de la sediul politei locale amplasate de curand -pe langa celelalte mai vechi sunt tot din lotul ++TABLETA++ trebuiau cheltuiti banii ca se termina anul fiscal….

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax