Connect with us
Publicitate

ADMINISTRATIE

Consilierii locali au revenit la sentimente mai bune: „Breasla” SRL a primit aprobarea pentru bistro în Cetatea Alba Carolina

Publicat

După ce au trimis „Breasla” la licitaţie, în şedinţa ordinară din septembrie, consilierii locali par să fi revenit la sentimente mai bune. Aceştia au aprobat, luni, documentaţia PUD pentru amenajarea unui spaţiu de creaţie, expunere şi bistro în Cetatea Alba Carolina. În urmă cu o lună, au amânat votarea acestui proiect până la finalizarea lucrărilor din zonă şi organizarea unei licitaţii publice.

Chiar dacă, între timp, licitaţia nu a avut loc, iar SC „Breasla” SRL nu a fost declarată câştigătoare, proiectul a reapărut pe ordinea de zi a şedinţei de Consiliu Local (CL), iar, spre surprinderea unora, a fost şi aprobat. Viceprimarul Paul Voicu a explicat consilierilor că este nevoie de urgentarea aprobării documentaţiei PUD, în vederea realizării unor lucrări de racordare la reţelele publice din zonă. Argumentele viceprimarului au convins consilierii.

Reamintim că solicitantul acestui proiect este SC „Breasla” SRL din Braşov, al cărui obiect îl reprezintă activităţile de design specializat. Solicitarea firmei de a aproba documentaţia PUD pentru amenajarea unui spaţiu de creaţie şi bistro a stârnit discuţii în şedinţa din septembrie, deoarece consilierii au opinat atunci că proiectul ar trebui amânat până la organizarea unei licitaţii publice pentru atribuirea legală a acestui spaţiu. Rămâne de văzut dacă, în condiţiile în care solicitarea „Breasla” a trecut în şedinţa de CL de luni, organizarea unei licitaţii publice va mai fi sau nu oportună.

Puteţi reciti materialul publicat de noi, despre” Breasla” SRL, în luna septembrie, aici.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax