Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Consilierii locali din Alba Iulia vor să MODIFICE regulamentul PARCĂRILOR publice de reședință. Contravenienții vor fi găsiți mai rapid

Publicat

parcari blocateDin constatările făcute de agenții Poliției Locale, precum și din discuțiile purtate de aceștia cu beneficiarii locurilor de parcare de reședință precum și din sesizările făcute de către aceștia la Dispeceratul Poliției Locale, a reieșit că cetățenii sunt nemulțumiți de faptul că atunci când sesizează ocuparea fără drept a locului de parcare, identificarea contravenienților și eliberarea locului de parcare se face cu mare greutate, se arată în proiectul aflat pe ordinea de zi a Consiliului Local al municipiului Alba Iulia de marți, 30 septembrie. Prin acesta se propune modificarea Regulamentului de organizare și funcționare a parcărilor publice de reședință aflate pe raza municipiului Alba Iulia, pentru a ușura și urgenta identificarea și sancționarea contravenienților.

În aceste condiții, pentru a se putea ușura și urgenta munca de identificare a contravenienților și de aplicare a sancțiunilor ce se impun, se propune modificarea alin. 3 art. 22, care, conform proiectului, va avea următorul conținut:

”În cazul în care persoanele fizice sau juridice care săvârșesc fapte de natura celor prevăzute la art. 19 din Regulament nu pot fi identificate pe loc, agentul constatator, după caz, va completa și va lipi pe parbrizul autovechiculului un colant autoadeziv conform modelului existent la Poliția Locală, va fotografia autovehiculul/locul săvârșirii faptei, va trece la identificarea posesorului acestuia/contravenientului cu ajutorul dispecerului de serviciu de la sediul Poliției Locale prin interogarea bazei de date privind evidența persoanelor, prin prezentarea contravenientului la sediul Poliției Locale în termenul stipulat în colantul autoadeziv, prin solicitarea de informații Serviciilor de Evidență a Persoanelor/Serviciilor de Înmatriculări Auto din județul unde este înmatriculat autovehiculul, sau prin orice alt mijloc permis de lege. După obținerea datelor de identificare ale contravenientului, procesul verbal de constatare a contravenției se comunică acestuia prin mijloacele prevăzute de lege.”

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Roxana T

    joi, 25.09.2014 at 22:15

    Puteti publica va rog si Regulamentul? In articol se spune ca se modifica „alin.3 art.22…. si prevederile art 19 ….”!
    Ok dar ce prevedeau ele pana la momentul modificarii si ce prevad acum cele doua , dar intregul Regulament???

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax