Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Consilierul economic al Ambasadei Republicii Belarus, în vizită la Camera de Comerț și Industrie Alba. Oportunităţi de cooperare comercială

Publicat

IMG_3140 2 Consilierul economic al Ambasadei Republicii Belarus în România, Valery Mrochek, s-a aflat în vizită la Alba Iulia, miercuri, într-un demers de stimulare a schimburilor comerciale între ţara pe care o reprezintă şi agenţi economici din judeţul Alba.  A fost primit, miercuri, la sediul Camerei de Comerţ din Alba Iulia de preşedintele instituţiei, Corneliu Orzea.

Scopul vizitei a fost stimularea schimburilor comerciale între Belarus si România la nivel regional și al lărgirii contactelor reciproc avantajoase între întreprinderile din cele două țări.

În acest context, consilierul economic a făcut o trecere în revistă a economiei Republicii Belarus, a comerțului exterior, precum și a rezultatelor cooperării economice cu țara noastră.

Valery Mrochek a fost însoțit de un dealer român de la Uzina de Tractoare Minsk, care este cel mai mare dealer regional în livrarea de tractoare marca “Belarus” pe piața românească.

Printre firmele interesate de această întâlnire s-au numărat Arieșul Conf SA, Nicolemn Art SRL, Eurometric SRL, Agro-Serv-Comp SRL, Maris Iudita I I și Fratello Creations SRL, transmit reprezentanţii Camerei de Comerţ.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax