Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Consilierul local Dana Nanu a dat în judecată PSD Alba, după ce a fost exclusă din partid. Care este motivul procesului

Publicat

Dana Nanu, consilier local al Consiliului Local Alba Iulia, a dat în judecată PSD Alba, după ce a fost exclusă din partid. 

Motivul pentru care Nanu a dat în judecată partidul ține de o procedură internă pe care reprezentanții partidului nu ar fi realizat-o. 

Dosarul a fost înregistat pe rolul Tribunalului Alba în data de 29 septembrie 2023.

Dana Nanu a fost exclusă din partid, după ce a intrat într-un conflict cu președintele PSD Alba Iulia, senatorul Călin Matieș. La momentul respectiv nu a fost persoană din partid care a intrat în conflict cu senatorul, însă aceasta a fost cea mai vocală.

Motivul pentru care consilierul local a fost exclus prin vot, din partid este acela că nu ar fi participat la ședintele biroului municipal, în aceasta susține că nici nu era membru în birou.

”Timpul va dovedi că PSD Alba Iulia nu înseamnă Călin Matieș și aștept ziua când PSD Alba Iulia și Alba vor avea lideri adevărați, care să strângă în jurul lor, nu să dezbine, care să se poată ridica cu demnitate la nivelul funcțiilor pe care le vor deține”, a spus Nanu în luna ianuarie a anului 2023 când a fost exclusă din partid.

De ce a dat în judecată PSD Alba

La zece luni de la excluderea din partid, dosarul în civil a intrat pe rolul instanțelor de judecată, mai exact la Tribunalul Alba.

Consilierul local, care acum este independent, a dat în judecată PSD pentru că nu au dus la bun sfârșit o procedură internă.

Mai exact nu au terminat procedura de excudere din partid.

Reprezentații PSD au trimis către Prefectura Alba un document prin care cereau vacantarea postului de consilier local la Alba Iulia, însă documentația nu era completă, a explicat Dana Nanu pentru alba24.ro.

Momentan procesul nu a primit un prim termen de judecată.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. pilu

    joi, 12.10.2023 at 10:11

    Multe ciurucuri sunt în partidul ăsta ! Ca dovadă, sunt pe ultimele locuri în ţară. Şi vreau Primăria.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax