Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Consilierul local Horațiu Clepan, șef la Inspectoratul de Stat pentru Controlul în Transportul Rutier – ICJ Alba

Publicat

horaţiu clepan Horațiu Clepan este noul șef al Inspectoratului de Stat pentru Controlul Transpotului Rutier Alba. Consilierul local al PSD a fost detașat în luna ianuarie și pus în funcție de conducere în luna iunie a acestui an. Clepam spune că pentru acest post a fost personal la București, ca să-şi depună cererea.

„M-am dus la București, mi-am făcut o cerere și am fost detașat. Nu a fost prin concurs, nu a fost nimic special. Probabil se va face și un concurs, încă nu știu nimic, dar urmează să ne anunțe”, spune consilierul local PSD din Alba Iulia.

Aceasta a precizat că a mai ocupat o funcție similară la Drumuri și Poduri.

„Eu am lucrat la Drumuri și Poduri 12 ani, exact pe un astfel de post care implică control. Mai am doi colegi care sunt cu mine și care și ei au lucrat la drumuri și restul sunt de la ARR, nu este nimeni din alt domeniu. Ca să ajung aici mi-am făcut un CV, am fost controlat, deci nu am ajuns așa după capul meu”, a mai spus acesta.

Clepan era în urmă cu un an și  jumătate admistratorul firmei de transport de mărfuri Intermed SRL, funcție la care zice că a renunțat înainte cu șase luni de a afla de acest post. Spune că a vândut părțile sociale, 18 la număr, unei doamne pe nume Crișan.

Anul trecut, Intermed SRL avea un număr de 8 angajați și o cifră de afaceri de 1.629.668 lei. Firma a înregistrat pierderi de 147.122 lei, mai mult decât în 2013, când a avut pierderi de 47.707 de lei.

Faptul că a deținut o firmă de transport nu a contat în obținerea postului de la ISCTR ,ci doar experiența de la drumuri și poduri a contat, spune acesta.

Inspectoratul de Stat pentru Controlul în Transportul Rutier – ISCTR este organismul tehnic permanent specializat în subordinea Ministerului Transporturilor, asigurând la nivel naţional inspecţia şi controlul respectării reglementărilor naţionale şi internaţionale în domeniul transporturilor rutiere.

În urmă cu aproximativ doi ani, Clepan era în vizor pentru un post de conducere la Electrica, lucru care nu s-a mai întâmplat întrucât funcţia a fost ocupată de colegul său de partid, Bogdan Medrea. Clepan spune că el a renunțat la acest post și că Medrea îi este prieten.

Clepan este la primul mandat de consilier local. Acesta a absolvit Colegiul Național „Horea Cloșca și Crișan” din Alba Iulia, Secția Matematică-Fizică, Universitatea „Babeş-Bolyai” din Cluj Napoca – Management și Universitatea Tehnică din București – inginer drumuri și poduri.

În 2013 a terminat un curs de tehnician în domeniul electric.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

4 Comentarii

4 Comentarii

  1. gicu

    joi, 08.10.2015 at 08:11

    horatiu, ai uitat sa-ti treci in CV perioada cand ai intrat la facultate la Timisoara, ai ramas repetent , ai vagabondat prin Timisoara, parintii crezand ca esti student. Managementul ala l-ai facut la Alba iulia unde taicatu era profesor.

  2. cineva

    joi, 08.10.2015 at 11:50

    As vrea sa se stie ca la ISCTR nu se ocupa un post asa ca vrea oricine!
    Acest post este ocupat politic(consilier local PSD), NU cu o cerere: „M-am dus la București, mi-am făcut o cerere și am fost detașat”,si mai spune: „Ca să ajung aici mi-am făcut un CV, am fost controlat, deci nu am ajuns așa după capul meu”.
    De cine a fost controlat acest domn?
    Oameni buni trebuie sa stiti ca un post de inspector sef teritorial la ISCTR se face prin ordin emis de catre ministru, conf.HG nr 1088/2011, si Nu cu o cerere pe care oricine o depune la ISCTR, iar un post de inspector de trafic se obtine prin CONCURS.

  3. Așa zis-a Burebista

    luni, 12.10.2015 at 21:15

    A lucrat Clepan 12 ani la Drumuri și Poduri în acest fel: venea la servici când era ziua de avans și de salariu. Bineînțeles că era pontat, dar nu venea la servici. Își vedea de firma lui. Abia înainte de a fi forțat să plece (din cauza chiulului), cam cu un an sau doi, a ieșit cu mașina de control. Despre ce făcea în timpul controlului, în episoadele următoare.
    Dacă nu era în partid nu vedea acest post. Apropo, să spună ceva de OG 43 pe baza căreia își desfășoară activitatea de control, să vedem dacă știe vreo fărâmitură.

  4. anton

    vineri, 04.12.2015 at 00:30

    Alo. PSD-ul, cu asta vreti sa iesiti pentru primarie? Nu v-ati saturat de esecuri? In felul asta murim de batrani tot cu Hava primar. Treziti-va!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax