Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Consilierul local Ionela Gavrilă Paven a plecat din USR Alba Iulia. Acesta va candida ca independent pentru un nou mandat

Publicat

Ionela Gavrila Paven, conslilier local al Municipiului Alba Iulia și-a anunțat plecarea din USR. Aceasta a declarat într-un comunicat de presă ca va candida pentru un nou mandat de consilier din pozitia de independent. 

Aceasta este conferențiar la Facultatea de Științe Economice a Universității din Alba Iulia. S-a remarcat în Consiliul Local Alba Iulia prin întrebările pertinente pe care le-a pus asupra unor hotărâri de consiliu local, în special în modul în care au fost alocate mai multe sume de bani, sau felul în care a fost împărțit anual bugetul local.

”Ținând cont de schimbările care au avut loc în ultima perioadă în politica locală, decizia mea este de a renunța la statutul de membru de partid.

Îmi doresc, cu sprijinul comunității, să candidez la alegerile locale din 9 iunie 2024 din postura de candidat independent, pentru un loc în cadrul Consiliului local al municipiului Alba Iulia.

În 2019 am intrat în politică alături de colegii de la acel moment din dorința de a schimba abordarea politicii la nivel local și de a încerca să lucrez pentru comunitatea din care fac parte, păstrând decența și bunul simț.

Începând cu luna septembrie 2020 sunt consilier local în Consiliul local al municipiului Alba Iulia.

Experiența de până acum din cadrul Consiliului local mi-a oferit oportunitatea de a mă implica activ, în special asupra aspectelor financiare ale administrației locale, din postura de președinte al Comisiei de studii, prognoze economico-sociale, buget, finanţe, servicii publice, comerţ.

Așadar, îmi doresc să valorific experiența acumulată în acest mandat, să continui să mă implic cu aceiași obiectivitate și să reprezint comunitatea din care fac parte sub sloganul Consilierul cetățeanului. Acest lucru îl voi putea realiza doar cu sprijinul dumneavoastră, cetățenii municipiului Alba Iulia!”, a declarat într-un comunicat de presă, Ionela Gavrila Paven.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

3 Comentarii

3 Comentarii

  1. pilu

    sâmbătă, 30.03.2024 at 13:41

    Stimată d-nă, după ce ai prins gustul „politicii” cu ajutorul USR, acum vrei să fi liberă în gândire, dar şti clar că aşa nu se poate. Te referi poate la acel consilier independent. Păi mata ai în spate ce a avut el ? Şti bine ce spun. Poate la aceste alegeri va mai apărea unul.

  2. Pripon Marius

    sâmbătă, 30.03.2024 at 22:15

    Consiliera minciuni dar nu a cetățeanului! Pe noi cetățenii nu ne reprezintă deoarece a votat pentru majorarea prețului apei și a canalului.

  3. IRIS

    luni, 01.04.2024 at 12:38

    Cu atitudinea slugarnică mereu, în niciun caz nu poate fi prezentă în consiliu pentru cetățean, ci cel mult pentru propriul buzunar sau pentru propriul parcurs politic. Atitudine de genul „ca să fie bine, să nu fie rău”, cum de altfel o au majoritatea.
    …„am intrat în politică alături de colegii de la acel moment din dorința de a schimba abordarea politicii la nivel local” – s-a schimbat vreo secundă abordarea politică?
    Iar de una singură, nici atât! doar cu folos strict personal, toată candidatura/tevatura „politică”

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax