Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Consilierul lui Victor Ponta, Flaviu Predescu, s-a alăturat organizației Alba a Pro România: ”O caracatiță a acaparat județul”

Publicat

Consilierul în domeniul Culturii al lui Victor Ponta, Flaviu Predescu, s-a înscris în organizația județeneană Alba a Pro România și se va implica în organizație. 

Acesta a declarat că își va asuma un rol activ în campania electorală care se va desfășura la nivel local, respectiv va elabora strategia de comunicare. Predescu spune că din cauza pandemiei, campania se va axa pe mediul online.

”Am urmărit viața politică din Alba, în ultimii 5 ani. Am văzut oameni îmbătrânind în funcții, atât în administrație, cât și în funcții de partid. Îmi pare rău să o spun dar din punctul ăsta de vedere, județul Alba reprezintă o anomalie. Pare că o caracatiță a acaparat județul și îl ține captiv, în timp ce am văzut, mediul economic se dezvoltă, dar să știți că și în anumite regiuni siciliene erau zone care dezvoltau foarte mult dar se crea o polarizare fantastică în care nu exista cale de mijloc” a spus Predescu.

La 23 de ani, Flaviu Predescu era ales cel mai tânăr consilier județean din România (anul 2004). Era pe atunci membru al PSD Alba. Ulterior, acesta a plecat la București unde a ajuns consilier și șef de cabinet al directorului SRI de atunci, George Maior. De asemenea a fost redactorul șef al revistei Intelligence pe care a fondat-o împreună cu directorul SRI.

La plecarea lui Maior din SRI, a plecat și Predescu. În prezent este asistent de cercetare la Biblioteca Centrală Universitară și lucrează în presă la o publicație centrală. De asemenea este membru al Uniunii Scriitorilor.

În cadrul unei conferințe de presă, la care a fost prezent și coordonatorul organizației locale, Horațiu Florea, acesta a spus că au fost stabiliți candidații formațiunii pentru 46 de orașe și comune din județ.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax