Connect with us
Publicitate

POLITICA

Consilierul PSD Horațiu Clepan: „Dacă un singur artist lipsea de la Zilele Oraşului, erau bani pentru Bazinul Olimpic”

Publicat

Consilierul local PSD Horațiu Clepan a făcut referire şi la problema Bazinului Olimpic din Alba Iulia, în conferinţa de presă de joi de la sediul organizaţiei judeţene a partidului. Acesta consideră că, în cazul în care nu venea Ștefan Bănică Junior la Zilele Oraşului, banii respectivi puteau fi folosiţi pentru terminarea lucrărilor la bazin, iar comunitatea albaiuliană era mai câștigată. În şedinţa de CL din luna aprilie, Horaţiu Clepan a fost unul dintre consilierii care s-a abţinut să voteze bugetul alocat pe 2013, în care erau incluse şi cheltuielile pentru evenimentele culturale organizate în Alba Iulia.

Pe lângă acesta, alţi trei consilieri locali s-a mai abţinut de la vot – Gabriel Pleşa, Daniel Zdrânc şi Rareş Buglea, iar singurul care s-a împotrivit aprobării bugetului a fost Simone Albani. Primăria Alba Iulia a alocat pentru Zilele Oraşului din acest an  aproximativ 4 miliarde lei vechi, din care au fost plătite şi  nume sonore din peisajul muzical românesc. „Domnul primar a spus în ședința trecută că mai sunt nevoie  doar de 900 de milioane de lei vechi pentru a termina bazinul olimpic. Mi se pare o sumă infimă față de câți bani s-au băgat până acum, iar, dacă un singur artist lipsea probabil de la Zilele Orașului, bani erau”, a spus Clepan.

Pentru reabilitarea bazinului olimpic pe anul 2013 au fost alocați aproximativ 5 miliarde lei vechi, iar pentru amenajarea skatepark-ului, cu dotări și infrastructură, administrația locală alocă aproximativ 40 de miliarde lei vechi. Ioan Dîrzu, deputat PSD Alba, a menţionat și el, în conferința de joi, că bazinul olimpic este important pentru oamenii din Alba Iulia: „Hai să finalizăm ce am început, să dăm bazinul olimpic spre folosință comunității și apoi să ne angrenăm în skatepark-uri.”

Camelia TOMA

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax