Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Consilierului local PSD Vasile Crişan i-au trebuit doi ani să vadă că sunt străzi neasfaltate şi fără canalizare între Alba Iulia şi Miceşti

Publicat

După ani şi ani în care cetăţenii municipiului Alba Iulia s-au obişnuit să nu fie băgaţi în seamă de politicieni, asta chiar dacă promisiunile au fost „cu caru” în 2012, la doi ani de la alegerile locale, consilierul local din partea PSD Alba s-a gândit să îşi arate compasiunea faţă de ei. I-a luat doi ani să îşi dea seama că „străzile din Alba Iulia, şi din cartierul Miceşti sunt lucrate preferenţial, iar altele sunt lăsate la o parte”. Social-democratul spune că între Alba Iulia şi Miceşti sunt străzi care nu sunt nici asfaltate şi care nu au nici canalizare. A dat ca exemplu străzile Recaş, Sliven şi Alessandria dintre Alba Iulia şi Miceşti.

„Avem foarte multe străzi în Alba Iulia care sunt neasfaltate. În cadrul Consiliului Local m-am arătat total nemulţumit, fiindcă locuim în municipiul Alba Iulia şi, chiar dacă străzile sunt nou înfiinţate, să nu avem asfalt. Când ne gândim că în Mogoş sau în Râmeţ sau în nu ştiu ce sate din vârf de munte s-au asfaltat. Este adevărat că se lucrează, dar s-ar putea ca totuşi să se lucreze preferenţial pe anumite străzi şi altele sunt lăsate la o parte”, spune consilierul local PSD.

Doi ani i-a trebuit consilierului local PSD Vasile Crişan să realizeze că în muncipiu sunt străzi neasfaltate şi care nu au canalizare. „Se bagă canalizarea în Stremţ, Geoagiu de Sus sau în nu ştiu care sate şi, dacă stăm să ne uităm, între Alba şi Miceşti, în afară de strada principală, toate celelalte străzi colaterale nu au canalizare. Toate sunt cu fose septice. Şi atunci, de bună seamă, este un lucru care nu este chiar la locul lui”, afirmă social-democratul.

AICI poţi vedea lista arterelor din Alba Iulia vizate pentru reparaţii în următorii patru ani.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax