Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Consiliu Local constituit la Zlatna, la a doua încercare. Vezi componenţa

Publicat

După ce, la prima dată anunţată – vineri, 22 iunie -, şedinţa de constituire a Consiliului Local Zlatna nu a avut loc, din cauza neînţelegerilor în negocieri, luni a fost o zi cu mai mult noroc, aşa că suntem în măsură să vă prezentăm noua componenţă a forului local.

Primarul orașului Zlatna, Silviu Ponoran, a a declarat pentru Alba24.ro, că a fost ales în funcţia de viceprimar Nicolae Clonţa (PNŢCD). Ponoran a depus jurământul de învestire în funcţie, în aceeaşi şedinţă.

Consiliul Local Zlatna are următoarea structură: 6 consilieri PDL ( Sorin Teișan, Adrian Puiuleț, Valentin Romoșan, Marius Doncuț, Paula Ioana Homaciu, Ion Medrea), 5 consilieri USL (Daniel Negrea, Petru Nechifor, Daniel Demenic, Ioan Bunea și Emanoil Emil Nistor Crăciun), 2 consilieri PP-DD (Emil Buciuman și Racz Jeno) și 2 consilieri PNŢCD (Nicolae Clonţa și Iosif Borza).

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax