Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Consiliul Județean a alocat peste 13 miliarde lei vechi pentru activități culturale, religioase și de recreere, organizate în 2012

cj alba prefectura

Publicat

Peste 13 miliarde lei vechi, mai precis 1.320.000 RON. Aceasta este suma alocată de Consiliul Județean Alba pentru activități în domeniul culturii, recreerii și religiei pe parcursul anului 2012. Este vorba despre 64 de activități, proiecte și evenimente, derulate pe o durată de câteva zile, câteva săptămâni, luni sau chiar a întregului an, din mai multe paliere: educațional, sportiv, social, artistic, pentru elevi, tineri, dar și populație „fără vârstă”, pasionată de folclor, turism sau cultură în general. Consiliul Județean a aprobat joi, în ședință, bugetul pentru aceste activități.

Cea mai mare sumă a fost alocată proiectului „Școala de nota 10”, implementat în perioada ianuarie-iunie 2012, în parteneriat cu Inspectoratul Școlar Județean Alba, cu obiectivul de a promova imaginea grădinițelor și școlilor, a activităților desfășurate cu copiii și tinerii. Este vorba despre suma de 200.000 lei.

Vedeți mai jos lista completă a activităților culturale, religioase și de recreere care au primit bani pentru organizare, de la Consiliul Județean Alba:

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate