Connect with us
Publicitate

ADMINISTRATIE

Consiliul Județean Alba cumpără carburanți pentru autovehiculele din dotare. Cât va plăti, pentru o perioadă de 30 de luni

Publicat

Consiliul Județean Alba cumpără combustibil pentru autovehiculele aflate în dotare, pentru următoarele 30 de luni. Valoarea totală este estimată la peste 1,4 milioane de lei.  

Consiliul Județean Alba a lansat miercuri, 3 noiembrie, în Sistemul Electronic de Achiziții Publice (SEAP) o licitație pentru furnizare de carburanţi auto pe bază de carduri (benzină şi motorină).

Valoarea totală este estimată la 1.428.000 de lei, fără TVA. 

Potrivit caietului de sarcini, se urmărește achiziția, în baza unui acord cadru, pentru o perioadă de 30 de luni, carburanți pentru autovehicule, utilaje și motouneltele utilizate de către aparatul de specialitate al Consiliului Județean Alba și al Centrului Militar Județean Alba.

Se vor achiziționa benzină fără plumb și motorină, astfel:

Denumire produs – cantitate minimă exprimată în litri / acord cadru – cantitate maximă în litri / acord cadru

  • Benzină CO minim 95 – 1.000 litri – 30.000 litri
  • Motorină Euro 5 sau superior – 7.350 litri – 220.500 litri

Numărul de contracte subsecvente este de minim 3 – maxim 6. Cantitățile estimate pentru un singur contract subsecvent, dintre contractele care urmează să fie încheiate pe durata acordului cadru, sunt de minim 1.000 litri benzină, respectiv 7.350 litri motorină și maxim 12.000 litri benzină, respectiv 88.200 litri motorină.

Vor fi eliberate un număr de 30 de carduri de carburant, respectiv 25 bucăți personalizate cu nr. de înmatriculare / tip carburant și 5 bucăți „recipient” personalizate cu tipul de carburant (2 pentru motounelte, 1 pentru generator, 1 pentru buldoexcavator și 1 pentru mașina de trasat).

Furnizorul va permite achizitorului acces permanent „on line” la datele referitoare la sortimentul, prețul și cantitățile de carburanți auto alimentate, la data și ora alimentării, precum și la stația în care s-a făcut alimentarea.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax