Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Consiliul Județean Alba cumpără cu 100.000 de euro utilaje pentru plombat drumuri și pentru marcat treceri de pietoni

Publicat

Prefectura Consiliul Judetean Alba 1

Consiliul Județean Alba cumpără mașini și echipamente pentru plombarea gropilor din asfalt și marcarea trecerile de pietoni aflate pe drumurile din județ. Valoarea utilajelor se ridică la peste 100.000 de euro. 

Consiliul Județean Alba a lansat recent în Sistemul Electronic de Achiziții Publice (SEAP) o licitație privind achiziția unor echipamente de întreținere a infrastructurii rutiere. Mai exact, este vorba despre un termocontainer pentru asfalt, o remorcă auto pentru transportul termocontainerului, o platformă auto, o autoutilitară camionetă cu cabină dublă, o autoutilitară, și o mașină pentru marcaj treceri pietoni.

Valoarea totală estimată este de 494.957,31 de lei, fără TVA.

Contractul este împărțit în șase loturi, astfel:

Lotul 1 – achiziționarea unui termocontainer pentru asfalt, necesar pentru efectuarea unor servicii – lucrări de intervenții urgente la drumurile județene, cum ar fi întreținerea amprizei drumurilor județene administrate de CJ Alba.

Termocontainerul trebuie să aibă o capacitate de min. 1300 kg – maxim 1500 kg. Containerul trebuie să fie izolat și dotat cu arzătoare, iar temperatura trebuie să fie controlată prin termostat. Ca si sistem de golire a asfaltului – termocontainerul trebuie să fie prevăzut cu un șnec de extragere acționat hidraulic  (motor pe benzină pentru acționarea șnecului).

Valoarea estimată este de 109.243,60 lei, fără TVA.

Lotul 2 – achiziționarea unei remorci auto necesară pentru transportul termocontainerului pentru asfalt.

Potrivit caietului de sarcini, remorca trebuie să aibă două axe și o sarcină utilă de minim 2500 kg. De asemenea, aceasta trebuie să aibă pereți laterali detașabili.

Valoarea estimată este de 28.571,40 lei, fără TVA.

Lotul 3 – achiziționarea unei platforme auto destinată transportului utilajelor pentru reparaţii şi întreţinere drumuri, precum și a mașinii de marcaj rutier la locaţiile unde trebuie executate lucrări de întreţinere şi reparaţii a drumurilor județene administrate de Consiliul Județean Alba.

Platforma trebuie să aibă două axe și o sarcină utilă de minim 1900 kg. Printre dotări se mai numără: troliu cu cablu, ocheți de ancorare marfă, obloane detașabile și rampă de încărcare din oțel.

Valoarea estimată este de 25.210,00 lei, fără TVA.

Lotul 4 – achiziționarea unei autoutilitare – camionetă cu cabină dublă, necesară transportului de materiale și accesorii pentru executarea și refacerea marcajelor rutiere, repoziționării semnalizării existente de pe verticală, întreținerii zonei drumului, toate aceste operații fiind necesare drumurilor județene administrate de Consiliul Județean Alba, pentru asigurarea siguranței circulației rutiere.

Valoarea estimată este de 193.277,31 lei, fără TVA.

Lotul 5 – achiziționarea unei autoutilitare necesare transportului materialelor și persoanelor care coordonează și verifică lucrările de întreținere pe drumurile județene, în vederea asigurării viabilității drumurilor în condiții optime de trafic și totodată asigurarea siguranței circulației rutiere pe drumurile județene administrate de CJ Alba.

Valoarea estimată este de 85.714,00 lei, fără TVA.

Lotul 6 – achiziționarea unei mașini pentru marcaj treceri de pietoni, pentru efectuarea lucrărilor de marcaj rutier care sporesc siguranța circulației în zona trecerilor de pietoni.

Potrivit caietului de sarcini, mașina de marcaj va avea dimensiuni mai mici, pentru a putea fi ușor de manevrat și de transportat în mai multe puncte ale județului. De asemenea, dimensiunile mașinii trebuie să permită efectuarea marcajului fără a bloca traficul rutier.

Valoarea estimată este de 52.941,00 lei, fără TVA.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax