Connect with us
Publicitate

ADMINISTRATIE

Consiliul Județean Alba cumpără panouri de afișaj pentru noul sediu al instituției. Cum vor arăta și cât vor costa

Publicat

Consiliul Județean Alba cumpără panouri de afișaj pentru noul sediu din Cetatea Alba Carolina. Sistemul integrat de signalistică va cuprinde 115 display-uri de tip e-ink/e-paper, care vor fi utilizate pentru afișarea informațiilor de interes public sau direcționare.

Valoarea acestora este estimată la peste 45.000 de euro. 

Consiliul Județean Alba cumpără panouri de afișaj pentru noul sediu

Consiliul Județean Alba a lansat pe 26 octombrie, în SEAP, o licitație pentru furnizarea de signalistică pentru noul sediu al instituției.

Valoarea totală a produselor este estimată la 224.000 de lei, fără TVA. 

Consiliul Județean Alba a inițiat și desfășurat lucrări de restaurare a uneia dintre cele mai importante clădiri monument istoric din Alba Iulia – Comisariatul de război din cadrul Cetății Alba Carolina, clădire a cărei destinație va fi sediul Consiliului Județean Alba.

Citește și FOTO: Consiliul Județean Alba va avea o sală nouă de ședințe. Cum va arăta și cât va costa amenajarea

Situat în zona istorică a municipiului, în proximitatea Porții a III-a a Cetății, Comisariatul de război este o operă arhitecturală ce aparține lui Giovanni Morando Visconti, arhitectul cetății. Comisariatul a fost una dintre structurile cu cele mai importante și multiple atribuții în cadrul garnizoanei, ocupându-se deopotrivă cu probleme economice și militare, de la recrutarea efectivelor și încartiruirea acestora la sarcinile de aprovizionare, contabilitare și asistență sanitară, lucrări de construcții și întreținere.

În urma restaurării și cu scopul de a deveni sediu al Consiliului Județean Alba, clădirea va găzdui birouri, spații administrative și expoziționale, săli de ședințe.

Sistem de signalistică cu display-uri de tip e-ink/e-paper

Pentru a asigura semnalizarea corespunzătoare a acestor spații, respectiv denumirile structurilor aparatului de specialitate care își desfășoară activitatea în noul sediu, numele persoanelor din fiecare birou, panouri indicatoare precum și de afișaj, este necesar să se achiziționeze un sistem integrat de signalistică.

Se vor achiziționa astfel display-uri de tip e-ink, e-paper care permit schimbarea cu ușurință a informațiilor prin intermediul unui device la care se conectează.

Pentru funcționarea în condiții optime și pentru a se asigura o semnalizare corespunzătoare în noul sediu al CJ Alba sunt necesare 15 displayuri de tip e-ink, e-paper de dimensiuni mari, pentru afișarea diverselor informații de interes public, direcționare, etc.

Potrivit caietului de sarcini, vor fi cumpărate:

  • 11 buc. display e-ink/e-paper, 19-25 inch, display color, rezistent la zgârieturi, comunicare WIFI sau bluetooth/NFC
  • 4 buc. display e-ink/e-paper, 12-14 inch, display color, rezistent la zgârieturi, comunicare WIFI sau bluetooth/NFC
  • 100 buc. display e-ink/e-paper, 709 inch, display alb-negru, rezistent la zgârieturi, unghi de vizualizare >170 grade, cu ramă de culoare albă, comunicare WIFI sau bluetooth/NFC

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax