Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Consiliul Judeţean Alba încurajează participarea elevilor la proiecte cultural-educative

Publicat

Preşedintele Consiliului Judeţean Alba, Ion Dumitrel face apel la conducerea Inspectoratului Şcolar Judeţean şi inspectorii de specialitate să vină cu propuneri pentru definitivarea proiectelor educativ-culturale ce urmează să se desfăşoare în acest an. Marţi, conducerea Consilului Judeţean a convocat o întâlnire de lucru în cadrul căreia au fost discutate proiectele aflate deja în derulare, precum şi noi astfel de iniţiative destinate tinerilor din Alba. „Am solicitat această întâlnire pentru a discuta la cald despre acţiunile derulate în parteneriat de noi cu Inspectoratul Şcolar. Sunt acţiuni care au angrenat de fiecare dată un număr foarte mare de participanţi şi care au ca scop implicarea tinerilor, sprijinirea şi motivarea lor. Urmărim să îmbunătăţim activităţile de până acum, dar şi să cream alte acţiuni care să atingă domenii de competenţă din ce în ce mai diferite”, a precizat Ion Dumitrel.

Dintre proiectele care urmează să se deruleze în acest an, preşedintele CJ Alba a menţionat o serie de competiţii sportive şi concursuri destinate elevilor de liceu, precum „Pro Natura”, o iniţiativă ce îşi propune să scoată tinerii în mijlocul naturii, prin organizarea  unor expediţii de studiu. „Avem mai multe proiecte: târgul de carte, festivalul de teatru, Concursul „Pro Tinereţe” şi chiar sâmbăta aceasta îl vom sărbători pe poetul Mihai Eminescu, în cadrul unei acţiuni organizate prin Biblioteca Judeţeană „Lucian Blaga”. Prin toate acestea ne dorim mobilizarea cadrelor didactice şi a elevilor, în spiritul activităţilor culturale, iar participarea lor la astfel de evenimente nu poate fi decât benefică. Îi sfătuim de reprezentanţii instituţiilor de învăţământ să fie mai îndrăzneţi şi să vină cu propuneri, pentru că au sprijinul nostru necondiţionat”, a explicat Ion Dumitrel.

La înâlnirea de marţi au participat preşedintele CJ Alba, Ion Dumitrel, vicepreşedintele CJ, Sorin Bumb, inspectorul şcolar general Cornel Sandu, inspectorul şcolar general adjunct Marcel Stan şi alţi inspectori de specialitate.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax