Connect with us
Publicitate

Uncategorized

Consiliul Școlar al Elevilor de la Colegiul Economic „Dionisie Pop Marțian” Alba Iulia și-a ales noua conducere a Biroului Executiv

elevi

Publicat

După trei săptămâni de la alegerile pentru funcţiile de vicepreşedinţi, Consiliul Școlar al Elevilor din cadrul Colegiului Economic „Dionisie Pop Marțian” Alba Iulia şi-a ales în totalitate noua conducere a Biroului Executiv. Adunarea Generală s-a întrunit în data de 7 noiembrie, formată din reprezentanţii elevilor din fiecare clasă pentru a alege cei cinci directori ai departamentelor CŞE.

În urma procesului de vot au fost aleşi în funcţiile de conducere Mădălina Barboș (clasa a XI-a B) – noul director al departamentului Avocatul Elevului , Robert Mărginean (clasa a X-a F) – noul director al departamentului Mobilitate, formare, informare și consiliere, Denisa Iulia Olălău (clasa a XI-a D) – director al departamentului Concursuri școlare și extrașcolare, Teodora Alexandra Mărginean (clasa a XI-a B) – conducerea departamentului Sport și programe de tineret şi  Tania Miron (clasa a XI-a D) – noul director al departamentului Cultură, educație şi programe școlare.

Consiliul Elevilor are rolul de a îmbunătăți relațiile dintre elevi și profesori, de a elabora proiecte pentru şi cu elevi prin obținerea de finanțări de la instituții abilitate în acest sens și, nu în ultimul rând, are rolul de a contribui la îmbunătățirea comunităţii.

„Consiliul Școlar al Elevilor își va începe activitatea în acest an prin co-organizarea Balului Bobocilor din data de 23 noiembrie 2012. De asemenea, pregătim un deosebit spectacol de Crăciun care va avea loc la Casa de Cultură a Studenților în 14 decembrie 2012, de la ora 17.00 , spectacol la care vor participa părinții, elevii și cadrele didactice ale colegiului, precum şi locuitori ai Municipiului Alba Iulia interesaţi de tradiţiile şi obiceiurile de sărbătoare . Scopul spectacolului, pe lângă acela de deconectare de la mediul formal, este și de a oferi părinților ocazia de a-și vedea copiii și în alte ipostaze decât cele de elevi, evoluând în activităţi cultural-artistice „, au transmis reprezentanții Consiliului.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax