Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Consola Microsoft de ultimă generație va fi lansată în noiembrie. Ce prețuri vor avea Xbox Series X și Xbox Series S

Publicat

Microsoft a anunțat miercuri că ultima sa consolă de nouă generație, Xbox Series X, va fi lansată pe 10 noiembrie începând cu 499 deolari, potrivit AFP.

Xbox Series X, care se așteaptă să concureze cu consola Sony PlayStation 5 programată pentru lansare în același timp, va fi disponibilă pentru precomandă începând cu 22 septembrie.

Șeful Xbox, Phil Spencer, a descris-o într-o postare pe blog ca fiind „cea mai puternică consolă a noastră creată vreodată”.

Xbox Series X va fi compatibilă cu jocurile de Xbox One, dar va oferi experiențe de gaming la rezoluție 4K pe TV-urile compatibile. Acest anunț vine a doua zi după prezentarea de către Microsoft a Xbox Series S, o versiune mai mică a noii sale linii de console, care va fi lansată și ea pe 10 noiembrie la un preț de 299 USD.

„Seria Xbox S. Performanța de ultimă generație în cea mai mică consolă Xbox”, spune Microsoft.

Este concepută pentru jocuri și servicii găzduite online, în loc să fie stocate pe dispozitiv, conform unui videoclip promoțional pentru marcă.

Microsoft va oferi, de asemenea, clienților săi pachetul Xbox All Access, care oferă acces la una dintre cele două console noi, precum și la sute de jocuri disponibile pe dispozitive, computere sau cloud. Oferta va începe de la 24,99 USD pentru 24 de luni cu Xbox Series S și 34,99 USD pentru 24 de luni cu Xbox Series X.

Cu aceste noi console și gama sa de servicii, Microsoft speră să concureze Sony, care a vândut de două ori mai multe PlayStation 4 decât a vândut Xbox în ultimii ani.

sursa: hotnews.ro

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax