Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Constanţa Matei, femeia din Sebeş condamnată la închisoare pentru trafic de minori şi cerşetorie a fost reţinută de poliţişti

Publicat

Poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Sebeş au identificat-o, pe raza municipiului Sebeş, pe Constanţa Matei, de 42 de ani, din Sebeş, pe numele căreia Tribunalul Alba a emis, la data de 3 aprilie, mandat de executare a pedepsei, fiind condamnată la 6 ani şi 8 luni închisoare, pentru comiterea infracţiunilor de trafic de minori şi cerşetorie.

Femeia a fost depusă în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al I.P.J. Alba, urmând să fie transferată în penitenciar pentru executarea pedepsei. Constanţa Matei a fost judecată împreună cu soţul acesteia, Remus Matei, la Tribunalul Alba pentru trafic de persoane, trafic de minori şi cerşetorie.

Precizăm că Remus Matei (45 de ani) şi Constanţa Matei (42 de ani) se ocupau cu recrutarea şi exploatarea unor persoane, prin obligarea la practicarea cerşetoriei şi prostituţiei, în vederea obţinerii de foloase materiale. Cei doi suspecţi sunt acuzaţi că au recrutat o tânără de 27 de ani, din Sebeş, bolnavă psihic, pe care au transportat-o în Grecia. Cei doi soţi sunt acuzaţi că au obligat-o, prin violenţă, să se prostitueze şi să cerşească în folosul lor, timp de două luni şi jumătate.

Remus şi Constanţa Matei mai sunt suspecţi că, în perioada 2008-2009, au recrutat doi bărbaţi, de 43 de ani, respectiv 32 de ani, din Alba, pe care i-au dus tot în Grecia, în scopul practicării cerşetoriei, luându-le, prin ameninţări, toţi bani obţinuţi din această activitate. Cei doi soţi au fost arestaţi preventiv în septembrie 2010.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax