Connect with us
Publicitate

ADMINISTRATIE

Constantin Milu Todea se întoarce pe funcţia de adjunct al IPJ Alba

Publicat

Comisarul şef Milu Todea se întoarce pe funcţia de adjunct al IPJ Alba. Surse oficiale care au dorit să îşi păstreze anonimatul ne-au informat că Todea va fi repus în zilele următoare pe funcţia de conducere din cadrul Inspectoratului, de pe care a fost suspendat în 2009.

Milu Todea a fost achitat de Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie în dosarul de corupţie în care era judecat împreună cu Dănuţ Pleşa, dar, potrivit declaraţiilor şefului IPJ Alba, chestorul Ioan Nicolae Căbulea, din noiembrie 2011, nu a mai putut fi repus pe funcţia de adjunct decât prin concurs. Potrivit informaţiilor noastre, numirea lui Milu Todea va fi confirmată de conducerea IPJ Alba.

Constantin Milu Todea a fost acuzat de către procurorii DNA că ar fi divulgat, cu ajutorul finului său, Dănuţ Pleşa, angajatului RAR Septimiu Buda, faptul că acesta era filat. În acea perioadă, Septimiu Buda, funcţionar public în cadrul Registrului Auto Român, a fost arestat pentru luare de mită. Cei doi poliţişti au fost judecaţi în stare de libertate. Milu Todea, acuzat de infracţiunea de favorizare a persoanei care a comis o infracţiune, a fost achitat, pe motiv că fapta nu a fost săvârşită de inculpat.

UPDATE: Informaţia potrivit căreia Milu Todea revine la conducerea IPJ Alba a fost confirmată, la aproximativ o oră şi jumătate de la publicarea materialului nostru, de reprezentanţii Inspectoratului. Vă prezentăm comunicatul transmis:

„Ca urmare a faptului că prin Decizia penală nr. 3777 din 25.10.2011, rămasă definitivă, Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, a dispus achitarea comisarului şef de poliţie TODEA CONSTANTIN MILU, prin Dispoziţia Inspectorului General al Poliţiei Române, începând cu data de 24.03.2009 (data la care a fost pus la dispoziţie), acesta a fost repus în toate drepturile anterioare şi numit în funcţia de adjunct al şefului Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba.

În ultima perioadă de timp, atribuţiile funcţiei de adjunct al şefului Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba, pe linie de ordine publică, au fost îndeplinite de şeful Serviciului Rutier, comisar şef de poliţie Crişan Laurenţiu.

Domnul comisar şef de poliţie TODEA CONSTANTIN MILU şi-a reluat activitatea profesională în funcţia de adjunct al şefului Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba.”

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

7 Comentarii

7 Comentarii

  1. carla

    miercuri, 04.01.2012 at 19:36

    ce tara este asta a fost dat afara fiinca a fost corupt si este repus in functie ca tot corupt este . doamne fa dreptate in tara asta ca ne conduc numai mulitati si corupti si mojici . rusine sa va fie militianule milu todea *** penal

    • nicu

      luni, 09.01.2012 at 15:09

      carla draga, daca tot il invoci pe Doamne-Doamne iti doresc si eu tie sa fi arestata nevinovata, sa stai in proces aproape trei ani si dupa aceea sa ramai cu stigmatul…. ca tot ai fost judecata, chiar daca nu ai nici o vina…. Dumnezeu sa iti ajute!

  2. Nelu

    miercuri, 04.01.2012 at 21:36

    Felicitari Domnule Comandant ! Profesionistii din Politie nu au crezut nici macar o clipa ca ati avea cea mai mica vina in cazul in care ati fost judecat . Vorbele Dumneavoastra spuse in seara arestarii preventive „Este o facatura ! Nu-i nimic adevarat !” s-au adeverut deplin. Adevarul si dreptatea pe care le-ati slujit o viata au fost de partea Dumneavoastra. Politia are nevoie de profesionisti si de oameni de caracter ca Dumneavoastra si Nelu Cabulea. Impreuna faceti o echipa puternica. Dumnezeu sa va ajute !

    • Tamas Dorel

      sâmbătă, 07.01.2012 at 13:34

      Foarte filosofic vorbesti. Esti citit…

  3. margelatu

    joi, 05.01.2012 at 13:10

    ….ce vorbe spuse de Nelu, mai ales cea cu echipa pe care o fac impreuna… :))), mai documentati-va despre „prietenia” dintre cei doi…

  4. Tamas Dorel

    sâmbătă, 07.01.2012 at 13:31

    Mi se face greata cand aud cat de curat este acest ******. Din solda lui de militian si-a facut concediile in afara tarii…si cu AB 69 TDG !!!! Mercedes ML full option…

    • nicu

      luni, 09.01.2012 at 15:13

      AB 68 TDG nu este a lui Milu Todea… Are un Mercedes, dar nu se pare, chiar esti intr-o eroare completa….

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax