Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Construirea secțiilor de Boli Infecțioase și Psihiatrie cronici, la Alba Iulia: PUZ pentru introducerea în intravilan a terenului

Publicat

Primăria Alba Iulia a lansat în consultare publică elaborarea PUZ pentru introducerea în intravilan a unui teren aflat pe strada Brândușei, în cartierul Pâclișa. În zona respectivă urmează să fie construite două secții noi ale Spitalului Județean de Urgență din Alba Iulia, respectiv de Boli Infecțioase și de Psihiatrie cronici.

Potrivit documentației, terenul studiat, în suprafață totală de 6.842 mp, este situat în extravilan, în partea sud-vestică a municipiului, pe partea dreaptă a străzii Brandușei, în direcția de mers Pâclișa – Alba Iulia.

Prin PUZ se dorește introducerea terenului în intravilan, în vederea construirii unui Spital – secție de Boli Infecțioase și secție Psihiatrie cronici.

Întreaga zonă a suferit în ultimii 10 ani un amplu proces de edificare de noi construcții. Ca urmare a acestui fapt, au fost elaborate documentații de urbanism care au reglementat local străzi nou create.

Zona studiată are acces la strada Brândușei prin intermediul unui drum de acces cu profil 5,65 m care se propune spre modernizare la un profil de 17,40 m (carosabil 3 + 3 m, parcare în linie 2,5 m, câte un trotuar de 1,5 + 1,5 m pe ambele părți, pista de biciclete 1,25 + 1,25 m, zonă verde 0,60 + 2,8 m).

În prezent, rețelele edilitare se află la o distanță de aproximativ 200 m – 250 m față de amplasamentul studiat.

Potrivit documentației, clădirea secției de Boli Infecțioase ar urma să aibă un regim de înălțime D + P + 3E, iar cea a secției de Psihiatrie cronici un regim de înălțime D + P + 2E.

Pe teren urmează să fie amplasate mai multe anexe, respectiv o stație de oxigen, zone pentru deșeuri și o anexă pentru portar.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax