Connect with us
Publicitate

ECONOMIE

Consultanţă în afaceri pentru întreprinzătorii din Alba

Publicat

Consiliul Judeţean Alba organizează, în perioada 9-11 februarie 2011, un seminar dedicat oamenilor de afaceri din judeţul Alba, intitulat: „Soluţii pentru dezvoltarea afacerii – consultanţă în afaceri pentru întreprinzătorii din judeţul Alba

Seminarul vizează atât oferirea de consultanţă pentru depăşirea eventualelor situaţii dificile din cadrul firmelor, cât şi susţinerea dezvoltării afacerilor din judeţul Alba prin accesul la informaţii şi asistenţă de ultimă oră, oferite gratuit, de specialişti în domenii de interes precum management general, marketing, finanţări nerambursabile, educaţie antreprenorială.

Cele 25 de firme care şi-au anunţat prezenţa la acest seminar vor beneficia de o întâlnire individuală de consultanţă cu experţii în domeniile de mai sus, având astfel ocazia de a aborda direct temele de interes.

Despre acest aspect, preşedintele Consiliului Judeţean Alba, Ion Dumitrel a declarat: „Este un proiect al Consiliului judeţean Alba pe care l-am derulat şi anul trecut şi care s-a bucurat de succes în rândul oamenilor de afaceri. Tocmai de aceea am decis să continuăm întâlnirile şi în acest an. Periodic, vom organiza astfel de seminarii pe temele propuse de reprezentanţii mediului de afaceri, pentru a putea astfel să-i sprijinim cât mai bine în dezvoltarea afacerilor pe care le conduc.”

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax