Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Consultații suspendate la policlinica Spitalului Județean Alba. Detalii despre rețete, indicații sau concedii medicale

Publicat

p

Spitalul Județean de Urgență (SJU) Alba Iulia anunță că a luat măsuri de reorganizare a activității pentru a asigura continuitatea actului medical și soluționarea problemelor pacienților cu boli cronice în timp util, dar și pentru a garanta siguranța pacienților și a personalului medical.

Până în 7 aprilie, cu posibilitatea de prelungire în funcție de evoluția COVID-19 la nivel național și de dispozițiile autorităților, nu se mai efectuează consultații de specialitate în cadrul policlinicii (ambulatoriul) spitalului. Totodată, în această perioadă nu se mai efectuează programări pentru consultații la niciunul dintre cabinetele din policlinică.

Măsurile au fost luate având în vedere starea de urgență decretată în contextul evoluției pandemiei COVID-19 și dispozițiile Ministerului Afacerilor Interne privind suspendarea consultațiilor programate/programabile în structurile ambulatorii.

Pentru situații legate de indicații medicale, emiterea rețetelor medicale (pentru pacienții cronici unde schema de tratament și istoricul medical sunt clare, dar și pentru pacienții acuți în cazurile în care este posibil acest lucru) vă punem la dispoziție, în zilele de luni și miercuri, între orele 8.00-13.00, numărul de telefon 0258/820.825. De asemenea, la același număr de telefon ne puteți contacta și pentru emiterea/prelungirea concediilor medicale, în situații fără echivoc, în care acestea, conform legii, se eliberează de către medicul specialist din structurile ambulatorii. Apelul dumneavoastră va fi direcționat către cabinetul de specialitate de la care solicitați rețetă medicală sau concediul medical.

Personalul medical de serviciu va răspunde solicitărilor și vom căuta cele mai potrivite soluții pentru a rezolva problema dumneavoastră, astfel încât să nu fie necesar să vă deplasați deloc la cabinetele noastre pentru preluarea documentelor (acestea pot fi trimise în format electronic, pe e-mail, WhatsApp, remiterea acestora direct la medicul de familie etc., la mica înțelegere personal medical – pacient).

Pentru aceste situații vă rugăm să nu folosiți numerele de telefon la care sunați de obicei la policlinică, (ci numărul de telefon 0258/820825) pentru a nu întâmpina dificultăți în formarea legăturii cu cabinetele de la care solicitați documentele”, transmit reprezentanții spitalului, într-un comunicat.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. dan

    duminică, 29.03.2020 at 11:42

    Sunte-ti sanatosi la cap? Cati batrani folosesc telefoane inteligente?

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax