Connect with us
Publicitate

Uncategorized

Consumul de alcool a fost cauza mai multor scandaluri în Alba Iulia, în week-end-ul trecut

Publicat

Jandarmii din Alba au aplicat mai multe amenzi pentru consumarea băuturilor alcoolice în spaţiile publice şi scandaluri provocate în acest context, la sfârşitul săptămânii trecute.

Au fost identificate 11 persoane care consumau băuturi alcoolice pe spațiul public din municipiul Alba Iulia, şapte dintre acestea primind avertismente scrise, iar patru fiind amendate cu sume în valoare totală de 400 de lei.

Persoanele au fost identificate pe strada Livezii, Gheorghe Şincai, Bulevardul Revoluţiei sau Piaţa Iuliu Maniu. Totodată, jandarmii le-au reamintit să evite consumul de băuturi alcoolice în locuri publice (drumuri publice, parcuri, stadioane şi terenuri sportive, instituţii culturale, săli de spectacole, instituţii sau unităţi economice, mijloacele de transport în comun, autogări sau gări), deoarece riscă o amendă cuprinsă între 100 şi 500 lei.

Dintre cazurile identificate de jandarmi se numără cel al unui bărbat de 25 de ani din satul Lunca, comuna Valea Lungă, care, pe fondul consumului de alcool, a provocat un adevărat scandal în incinta gării CFR din Alba Iulia. Scandalagiul s-a ales cu o amendă în valoare de 200 de lei. Tot cu amendă contravenţională în valoare de 200 lei a fost sancţionat şi un bărbat de 42 de ani, din comuna Cojocdia (judeţul Cluj), care, aflat în stare de ebrietate, a refuzat să părăsească incinta unui local situat pe strada Vânătorilor din municipiul Alba Iulia, la cererea barmanului de serviciu.

De asemenea, un tânăr de 31 de ani, din Alba Iulia a primit un avertisment scris, deoarece, aflându-se într-un loc public, i-a adresat injurii şi expresii jignitoare unei femei.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax