Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Consumul de apă, restricționat pe durată nedeterminată la Abrud, din cauza secetei. Apa este acumulată pe parcursul nopții și este furnizată ziua

Publicat

apa robinetInspectoratul pentru Situații de Urgență a anunțat în această dimineață că, din cauza secetei, consumul de apă este restricționat în orașul Abrud, în fiecare noapte între orele 23-05. Potrivit directorului APA CTTA, Ștefan Bardan, restricția a intrat în vigoare sâmbătă (22 iulie) și va fi menținută pe durată nederminată. 
Ștefan Bardan a spus că lipsa ploilor a scăzut debitul apelor care alimentează orașul, ajungându-se chiar să fie pompată apă în sus, de pe o vale. Directorul instituției a adăugat că în măsura în care va ploua în următoarele zile, restricția ar putea fi ridicată.

Apa este acumulată noaptea și este furnizată locuitorilor ziua, când temperaturile cresc și nevoia de apă este foarte mare.

Lipsa apei potabile la Abrud este o problemă care apare  vara, în fiecare an, din cauza secetei și a instabilității debitelor apelor care alimentează rețeua orașului.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax