Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

CONT FALS de Facebook, în numele prefectului de Alba, Dănuț Hălălai, cu fotografii ale acestuia și ale fiului său

Publicat

h

Cont fals de Facebook, în numele prefectului de Alba, Dănuț Hălălai. Cel care a semnalat situația este chiar prefectul, printr-o postare pe propriul cont, de data aceasta, cel real. Contul este pe numele Zakayo Danut, dar fotografiile care apar sunt ale prefectului Hălălai și ale fiului acestuia. 

Adresa de profil a contului fals este a unui anume Hurmat Hassan. Fotografiile cu prefectul și cu fiul acestuia au fost încărcate la fotografia de profil și la coperta contului miercuri, la ora 09,39, respectiv la 10,32. 

Contul fals are deja 31 de prieteni, numele fiind străine. Informațiile mai spun că titularul contului locuiește Queens, New York și că a absolvit Edmonds Community College ISS.

Prefectul Dănuț Hălălai a postat pe facebook o avertizare pentru prietenii săi cu privire la contul fals.

Și primarul Mircea Hava s-a luptat o vreme cu un cont fals, pe care erau postate informații false în numele acestuia, care au ajuns să fie preluate la un moment dat în presa centrală.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax