Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Contabilii sărbătoresc, miercuri, 90 de ani de la înființarea CECCAR

Publicat

Filiala Alba a Corpului Experților Contabili și Contabililor Autorizați din România (CECCAR) sărbătorește, miercuri, „Ziua Națională a Contabilului Român”, respectiv 90 de ani de la înființarea CECCAR și a „Topului local al societăților membre a CECCAR”. Manifestările prilejuite de această ocazie se desfăşoară în sala de conferințe a Hotelului „Parc”, începând cu ora 15.00.

Sunt invitați profesioniștii contabili membri ai CECCAR, specialiști în domeniul economic, care își desfășoară activitatea în cadrul unor societăți comerciale, unități deconcentrate, instituții publice, studenți, cadre didactice din mediul universitar, profesori și elevi din colegiile cu profil economic și, nu în ultimul rând, personalități din viața economică și socială a județului.
Cei care doresc informații suplimentare se pot interesa la sediul Filialei Alba a CECCAR, din Alba Iulia, Piața Consiliul Europei nr.2 bl.32E.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax